Σχόλια πελατών

Kατάφερε να μας κερδίσει από την πρώτη στιγμή… όχι μόνο μέσα από τα δείγματα της δουλειάς της, αλλά και σαν άνθρωπος – που είναι τόοοοσο σημαντικό και αυτό τελικά, ακόμη και αν πρόκειται για μια «απλή – τυπική» (όπως το είχαμε αρχικά στο μυαλό μας) φωτογράφηση γάμου ! Η εμπιστοσύνη είναι πολύ βασική και η Αλίκη την κέρδισε από την πρώτη στιγμή… σε σημείο θυμάμαι που η Αλίκη μας έστελνε δείγματα άλμπουμ για να διαλέξουμε και της λέγαμε: «μα, διάλεξε εσύ! Επέλεξε αυτό που αρέσει σε εσένα! Έχεις το ελεύθερο να “ζωγραφίσεις”».
Υπάρχει μία θετική αύρα  από την Αλίκη , που όχι μόνο μας έκανε να νιώσουμε οικεία και χαλαρά, αλλά μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη, επαγγελματισμό και αγάπη γι’ αυτό που κάνει! Πάντα δίπλα μας, καθ’όλη τη διάρκεια – και όχι μόνο του μυστηρίου – για να μας καθησυχάσει, να λύσει απορίες, άγχη, αγωνίες… πάντα με χιούμορ, αισιοδοξία και με απόλυτη ψυχραιμία!
Ήμασταν σίγουροι, πως ό,τι και να συμβεί… θα είναι εκεί και όλα θα πάνε καλά, δε θα στραβώσει τίποτα!
Κάποιες φορές τα λόγια είναι περιττά… και συνήθως δεν αποδίδουν στον απόλυτο βαθμό αυτά τα οποία σκέφτεσαι, αυτά το οποία έχεις αισθανθεί και αισθάνεσαι ακόμη…
Μακάρι να είχαμε και εμείς το ταλέντο και να αποτυπώναμε με μια εικόνα – φωτογραφία, αυτά τα οποία θα θέλαμε να πούμε για την Αλίκη! Θέλουμε πραγματικά να σε ευχαριστήσουμε για την υπέροχη δουλειά σου, την έμπνευση που είχες, τη συνέπεια που έδειξες, για τις τόσο «ζωντανές» και έντονες στιγμές που έχεις καταφέρει να αποτυπώσεις σε «άψυχες» συνήθως φωτογραφίες , για τα δάκρυα χαράς που έχεις φέρει πολλές φορές στα μάτια μας, αλλά και φίλων μας, τα χαμόγελα, τη συγκίνηση, τις θετικές σκέψεις αναπολώντας την μέρα εκείνη… και όλα αυτά, κάθε φορά που βλέπουμε το υλικό από την φωτογράφηση και την κινηματογράφηση του γάμου μας!
Είναι τόσο σημαντικό που όλα αυτά – συναισθήματα και σκέψεις – θα μας συνοδεύουν μια ζωή, διατηρώντας (εξ’ αιτίας σου) το συναίσθημα που υπήρχε εκείνη τη μέρα! Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!
– Δημήτρης & Ειρήνη Καλαμάρα

Η γνωριμία μας έγινε εξ’ αποστάσεως, όταν προσπαθούσαμε να τα οργανώσουμε το γάμο μας στην Αθήνα, από την Κύπρο.
Μέσω e-mail αρχικά, έπειτα τηλεφωνικά και με την άφιξη μας στην Ελλάδα συναντηθήκαμε κι από κοντά. Πραγματικά νιώσαμε πολύ φιλικά και πολύ ζεστά και όχι όπως συνήθως συμβαίνει, απρόσωπα και «στεγνά» επαγγελματικά.
Η Αλίκη καταφέρε να ζωντανέψει τις «άψυχες» εικόνες και να δώσει μια πιο ρεαλιστική αλλά και αριστουργηματική άποψη στις φωτογραφίες.
Τόσο εγώ, όσο και η Χριστίνα, μείναμε απολύτως ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι από την όλη διαδικασία. Επαγγελματισμός, φιλικότητα και φυσικά η καλύτερη ανταμοιβή που πήραμε από την Αλίκη είναι το χαμόγελο μας, κάθε φορά που γυρίζουμε μια σελίδα του άλμπουμ!
Ευχαριστούμε!!!
– Δημήτρης & Χριστίνα Αλεξοπούλου

Αν και δεν το κάναμε  πολύ σαφές από την αρχή, η Αλίκη  μας κερδίσε από το πρώτο λεπτό. Αρχικά, η δουλειά της, ο επαγγελματισμός και η ειλικρίνειά της και στη συνέχεια η αμεσότητα στην επικοινωνία, η συνέπειά τους  και η καθαρότητα του χαρακτήρα της μας έκαναν όχι μόνο να την εμπιστευτούμε ως επαγγελματία για την φωτογράφηση του γάμου μας, αλλά και να την επιθυμούμε ως καλεσμένη στον γάμο μας.

Αλίκη μου, μας βοήθησες πάρα πολύ με την οργανωτικότητά σου και μας καθησύχασε η όρεξη σου να τα προετοιμάσουμε όλα. Επίσης, θα πρέπει να ξέρεις ότι για τις αγχωμένες νύφες είσαι «τονωτική ένεση»! Σε ευχαριστούμε πολύ για την εξαιρετική συνεργασία και συνολικά για το αποτέλεσμα. Χαιρόμαστε που βρεθήκες στη ζωή μας και σίγουρα θα τα ξαναπούμε.

– Παύλος & Κική παρασκευοπούλου

Οι φωτογραφίες του γάμου μας είναι καταπληκτικές! Μας αρέσουν κάθε φορά που τις κοιτάζουμε, και τις έχουμε σε πολλά σημεία στο σπίτι μας! Κάθε μια φωτογραφία είναι μια μικρή ιστορία για εμάς. Κατά επέκταση ακούσαμε πάρα πολύ ωραία σχόλια από όλους τους φίλους μας. Αντικειμενικά δηλαδή είναι έργα τέχνης .Τίποτα δεν είναι τυχαίο, η Αλίκη, αγαπάει πολύ τη δουλειά της και χαιρόμαστε πολύ που συνεργαστήκαμε! Ευχαριστούμε πολύ!
– Γιώργος & Λιάνα Χρηστάκη

Γνώρισα την Αλίκη μέσα από μια φωτογράφηση νεογέννητου που έκανα, 3 μήνες αφού γέννησα τον γιο μου….
Καθώς δεν είχα ξανά παρόμοια εμπειρία φωτογράφησης αφού επρόκειτο μαζί με το μωρό να λάβουμε μέρος και οι γονείς στις λήψεις, είχα πολύ άγχος, τρακ και αμηχανία για το πως θα πρέπει να στήνομαι (δεν είχα φυσικά και σύμμαχο την αυτοπεποίθηση μου με παραπανίσια κιλά μετά την εγκυμοσύνη), οπότε ξεκίνησα με ένα μούδιασμα για την επερχόμενη συνάντηση μας μαζί τους, πράγμα που όμως διαψεύσθηκε από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας κ της συνεργασίας μας!!!!

Η Αλίκη  είναι πρώτα από όλα άριστος επαγγελματίας καθόλα εξοπλισμένη, παρότι ήρθε στον χώρο μας, ακριβής και σωστή σε κάθε κίνηση της, όμως ήταν πάνω από όλα άνθρωπος!!!
Σε μια φωτογράφηση που έγινε με πρωταγωνιστή ένα μωρό που μπορεί να έκλαιγε ή και να θήλαζε καθ’ όλη την διάρκεια της φωτογράφησης, η Αλίκη στάθηκε δίπλα μας με κατανόηση σαν φίλη και σαν γονιός πάνω από όλα!
Ξαφνικά πέρα από την φωτογράφο Αλίκη που γνώρισα, είδα δίπλα μου την Αλίκη μανούλα, με τις ίδιες ανησυχίες με εμένα και την Αλίκη φίλη, που ένιωθα ότι είχαμε τόσα κοινά σαν να την γνώριζα χρόνια!!!!!
Η συνάντηση μας και η γνωριμία μας ήταν τόσο καρμική σαν να λέμε στο σωστό timing, καθώς μας ένωσαν πολλά κοινά, ένα από αυτά ότι μένουμε τυχαία στην ίδια γειτονία!!!!!!!

Δεν θα μακρηγορήσω άλλο….
Θα πω μονό ότι μετά από αυτήν την πρώτη συνεργασία μας δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη για το ποιος θα αναλάμβανε την ομορφότερη μέρα της ζωής μου…την φωτογράφηση του γάμου μου καθώς και την φωτογράφησή της βάφτισης του παιδιού μου!!!!!
Το αποτέλεσμα ήταν απλά υπέροχο!!!!
Η δουλειά της φανταστική!!!
Την ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκαναν για εμάς, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη κ γεμάτη εντάσεις ημέρα, ήταν δίπλα μου να ακούσει και να σεβαστεί κάθε επιθυμία μας κ κάθε άγχος μας μέχρι που όλα πήγαν τέλεια κ φυσικά το αποτέλεσμα την δικαίωσε για το ποσό επαγγελματίας είναι!!!

Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!!!
Εύχομαι κ ελπίζω να ζήσουμε σύντομα κ πάλι τέτοιες στιγμές σε μελλοντικές μας χάρες…..
– Παπανδρέου Ιωάννα