προετοιμασια νύφης φωτογραφία γάμου

Τελικά…πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η φωτογραφία στην ζωή μας;

Όσο χρόνια ασχολούμαι με την φωτογραφία γάμου, έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο και πάρα πολλές προσωπικότητες και αυτό είναι από τα ευχάριστα πράγματα στην δουλειά μου. Χαρακτήρες με ευαισθησία, δυναμισμό, ντροπαλούς αλλά και εξωστρεφείς που έχω ανταλλάξει μαζί τους πάρα πολλές απόψεις πάνω στο θέμα του γάμου!

Ένα άλλο ευχάριστο, είναι το γεγονός ότι η φωτογραφία γάμου έχει ανέβει πολύ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και δεν είναι τυχαίο που η χώρα μας έχει από τους καλύτερους φωτογράφους γάμου παγκοσμίως.

Τι γίνεται όμως με την φωτογραφική παιδεία στην χώρα μας; Δυστυχώς εκεί τα πράγματα είναι ακόμα λίγο πίσω σε σχέση με το εξωτερικό. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό, όταν πραγματικά τα πάντα γύρω μας ξεκινούν και τελειώνουν με μία φωτογραφία. Και τι εννοώ με αυτό;

Ας ξεκινήσω με τα social…facebook, instagram κλπ όλα λειτουργούν με φωτογραφίες. Ανεβάζουμε φωτογραφίες από προσωπικές μας στιγμές , από τα χόμπι μας, από τις εκδρομές μας, από την διασκέδαση μας και έτσι επικοινωνούμε με τους γύρω μας, καθώς η κάθε φωτογραφία μας περιγράφει την ιστορία μας.

Όλα γύρω μας έχουν να κάνουν με την φωτογραφία. Από ένα έπιπλο που θα αγοράσουμε, από μία εκδρομή που θέλουμε να πάμε, από το να πάρουμε ιδέες για να φτιάξουμε κάτι. Από ένα ρούχο που είδαμε σε ένα διαφημιστικό έντυπο, από ένα ωραίο βερνίκι νυχιών που είδαμε σε μία στάση λεωφορείου, καθώς περιμέναμε το τρόλευ αλλά και από έναν λαχταριστό καφέ με μία τυρόπιτα, που είδαμε μέσα στον συρμό του τρένου καθώς πηγαίναμε στην δουλειά μας το πρωί.

Ένα 90% των επιλογών μας έχει επηρεαστεί από μία φωτογραφία…από μία φωτογραφία που μας λέει μία ιστορία..την δική της ιστορία!

Κάπως έτσι είναι και τα πράγματα όταν ένα ζευγάρι κάνει την έρευνα αγοράς του για τον γάμο του. Ξεκινάει από το internet βλέπει φωτογραφίες από κτήματα ή εκκλησίες και μετά επικοινωνεί για να πάρει μία προσφορά ή για να κλείσει ένα ραντεβού. Οι αγαπημένες μου νύφες, θα δουν φωτογραφίες από εντυπωσιακά νυφικά που θα ήθελαν να φορέσουν οι ίδιες πριν αποφασίσουν να πάνε σε έναν οίκο νυφικών. Όλα λοιπόν έχουν να κάνουν με την φωτογραφία και με την ιστορία που αφηγείται η κάθε μία από αυτές. Φωτισμός, details, αισθητική και πόσα ακόμα σε μία φωτογραφία. Δεν είναι τυχαία η φράση…μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.

Έτσι λοιπόν και η μεγαλύτερη επένδυση που πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι που παντρεύεται ή ένα ζευγάρι που βαπτίζει, είναι η ποιοτική φωτογραφία γάμου η βάπτισης.

Οι φωτογραφίες που θα δει ο κάθε ένας από εμάς στο Internet περιγράφουν την ιστορία κάποιου άλλου.

Έτσι λοιπόν όταν μία νύφη επιλέξει ένα νυφικό, η ποιοτική επαγγελματική φωτογράφηση της, με το φόρεμα της επιλογής της, θα λέει την δική της ιστορία και όχι ενός μοντέλου όπως αρχικά είχε δει σε ένα έντυπο.

Όλες οι επιλογές σας, για τον γάμο σας, νυφικό, κοστούμι, μονόπετρο, στολισμός, κτήμα, πάρτυ, χαμόγελα, συναισθήματα και πάνω από όλα εσείς οι ίδιοι, θα αποτυπωθούν και θα παγώσουν για εσάς τους ίδιους την σημαντικότερη στιγμή της ζωής αλλά και για να διηγηθείτε στις επόμενες γενιές τις δικές σας στιγμές..την δική σας ιστορία!

Με απλά παραδείγματα φαίνεται πόσο σημαντική είναι η φωτογραφία στη ζωή μας και πόσο καθοριστικό ρόλο παίζει επίσης να είναι ποιοτική!

Θα αφήσετε να μείνει κάτι τόσο σημαντικό μακριά από την πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας, χωρίς να της δώσετε την προσοχή που της αξίζει;

Γιατί πιστέψτε με…η σωστή επιλογή φωτογράφου είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές επενδύσεις που θα κάνετε τόσο σε συναισθηματικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο!

Παρακάτω ακολουθούν…φωτογραφίες…από πραγματικά ζευγάρια, με πραγματικές ιστορίες…σαν εμένα και σαν εσάς!

Περισσότερες ολοκληρωμένες ιστορίες μπορείτε να δείτε εδώ .

Φιλικά,

Αλίκηφωτογράφος γάμου κορωναίου αλίκη φωτογραφία γάμου

προετοιμασια γαμπρου νασιουτζικ προετοιμασια γαμπρου νασιουτζικ κκαλιτεχνικη φωτογραφηση προετοιμασιας γαμπρου προετοιμασια νυφης νασιουτζικ καλλιτεχνικη φωτογραφηση προετοιμασιας νυφης νασιουτζικ γαμηλια δεξιωση νασιουτζικ γαμηλια δεξιωση νασιουτζικ καλλιτεχνικη φωτογραφια γαμου μουσειο νασιουτζικ φωτογραφος γαμου κορωναιου ρομαντικη φωτογράφηση ζευγαριου Πράγα φωτογράφος Κορωναίου ρομαντικη φωτογράφηση ζευγαριου Πράγα φωτογράφος Κορωναίου τιπς για νυφες φωτογραφια γαμου λεπτομερειες προετοιμασιας νυφης καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου φωτογραφηση μυστήριο γάμου φωτογράφηση προετοιμασιας γαμπρου φωτογράφηση προετοιμασιας γαμπρου φωτογράφηση προετοιμασιας νύφης φωτογράφηση προετοιμασιας νύφης φωτογραφία γάμου σκόπελος φωτογραφία γάμου σκόπελοςφωτογράφηση γάμου κτήμα Jokey τελετη φωτογράφηση γάμου κτήμα Jokey τελετη καλλιτεχνικη φωτογραφία γάμου κύπρος πάφος προετοιμασια νύφης φωτογραφία γάμου προετοιμασια νύφης φωτογραφία γάμου προετοιμασια νύφης φωτογραφία γάμου καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου κύπρος πάφος κορωναιου καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου κύπρος πάφος κορωναιου καλλιτεχνικη φωτογραφηση ζευγαριου μονεμβασια φωτογραφος γαμου κορωναιου φωτογράφιση ζευγαριου Μόναχο Γερμανία φωτογράφος γάμου φωτογραφία φωτογράφιση ζευγαριου Μόναχο Γερμανία φωτογράφος γάμου φωτογραφία φωτογράφιση ζευγαριου Μόναχο Γερμανία φωτογράφος γάμου φωτογραφία φωτογράφιση ζευγαριου Μόναχο Γερμανία φωτογράφος γάμου φωτογραφία φωτογράφιση καλλιτεχνική γάμου κτήμα τζιώρτζη κορωναίου φωτογράφιση καλλιτεχνική γάμου κτήμα τζιώρτζη κορωναίου καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου βραβευμενος φωτογράφος γάμου καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου βραβευμενος φωτογράφος γάμου προετοιμασία γαμπρού φωτογραφία γάμου προετοιμασία νύφης φωτογράφος γάμου κορωναίου kallitexniki-fotografisi-gamou-koronaiou-vraveumeni-fotografos-091 αλλιτεχνική φωτογράφιση γάμου στη Ρόδο κορωναίου βραβευμένη φωτογράφος καλλιτεχνική φωτογράφιση εγκυμοσύνης νεογένητου φωτογραφος κορωναιου φωτογτράφιση βάπτισης αγοριου φωτογράφος παιδιου καλλιτεχνική φωτογραφια γάμου φωτογράφος γάμου κορωναίου ελλάδα προετοιμασια νύφης φωτογράφος γάμου κορωναίου ελλάδα προετοιμασια νύφης φωτογράφος γάμου κορωναίου ελλάδα φωτογράφηση νεογέννητου οικογενειακη φωτογράφιση κορωναίου φωτογράφηση νεογέννητου οικογενειακη φωτογράφιση κορωναίου φωτογράφηση εγκυμοσύνης οικογενιακή φωτογράφιση κορωναίου φωτογράφηση εγκυμοσύνης οικογενιακή φωτογράφιση κορωναίου φωτογραφίες αναμνησεις φωτογραφων εικονες ζωης αγαπη εκτυπωστε τις φωτογραφιες σας φωτογραφηση γαμου Υδρα Ελληνικα Νησια Καλλιτεχνικη Φωτογραφια Γαμου Κορωναιου φωτογραφηση γαμου Υδρα Ελληνικα Νησια Καλλιτεχνικη Φωτογραφια Γαμου Κορωναιου φωτογράφιση βαπτισης βροχη στιγμες ζωης αναμνησεις φωτογραφος βαπτισης κορωναιου φωτογράφιση βαπτισης βροχη στιγμες ζωης αναμνησεις φωτογραφος βαπτισης κορωναιου

Κάνε το σχόλιο σου...