5 πράγματα που πρέπει να προσέξετε

κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης σας!

Ο γάμος έγινε, είστε πλέον και επίσημα ζευγάρι, το άγχος έχει φύγει και έχει φτάσει η ώρα για το γαμήλιο πάρτυ και το ξέφρενο γλέντι !

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξετε κατά την διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.

Πάμε να τα δούμε:

1.Καθυστέρηση του ζευγαριού στο χώρο της δεξίωσης

Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και οι καλεσμένοι δυσαρεστούν γι αυτό. Αρκετά ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν την καλλιτεχνική τους φωτογράφιση αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου αντί για την φωτογράφιση next day, με αποτέλεσμα το άγχος τους για την καθυστέρηση στον χώρο της δεξίωσης φαίνεται στα πρόσωπα τους και στη συνέχεια και στις φωτογραφίες, οι καλεσμένοι δυσαρεστούν καθώς περιμένουν και περιμένουν, πότε το ζευγάρι θα κάνει την είσοδο του στον χώρο της δεξίωσης. Μην ξεχνάτε ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τους καλεσμένους σας , από την ώρα που θα τελειώσει η τελετή. Ο φωτογράφος σας, θα σας ενημερώσει στο ραντεβού σας για όλα αυτά, αρκεί να τον εμπιστευτείτε.

2. Μη επαρκείς φωτισμός στον χώρο της πίστας – Χώρος του κτήματος

Ένα άλλο πρόβλημα που συνηθίζεται, είναι η έλλειψη φωτισμού στον χώρο της δεξίωσης. Συνήθως τα κτήματα έχουν πολύ χαμηλό φωτισμό στον περιβάλλοντα χώρο και καθόλου στον χώρο της πίστας. Αυτό όσο ωραίο και να είναι στο μάτι , δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι εκτός του ότι αυτά που βλέπει το μάτι δεν τα πιάνουν οι μηχανές αλλά και καλό είναι όταν χορεύουν οι καλεσμένοι σας να μπορούν να κοιτάζονται και μεταξύ τους! Επιλέξτε φωτισμό πίστας. Συνήθως μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε αυτό από τον χώρο που έχετε επιλέξει για την δεξίωση σας και ο dj σας. Πολύχρωμα ρυθμικά φώτα θα δώσουν άλλη νότα όταν το κέφι θα έχει ανέβει για τα καλά! Επίσης κατά την είσοδό σας, την κοπή της τούρτας και τον πρώτο σας χώρο , καλό είναι να υπάρχει και εκεί φως, αλλά εδώ προσοχή: το φως να είναι λευκό και όχι πολύχρωμο που ταιριάζει στο γλέντι.

3. Μη γευστικό και κρύο φαγητό

Είμαστε Έλληνες…και σαν Έλληνες και καλοφαγάδες. Κάντε αρκετές γευστικές δοκιμές για να καταλήξετε στο μενού της επιλογής σας.

Επιλέξτε ένα μενού που να μπορεί να καλύψει τους περισσότερους καλεσμένους σας για να μπορείτε να τους ευχαριστήσετε!Μιλήστε αναλυτικά με τον υπεύθυνο του χώρου που έχετε επιλέξει για το πότε σερβίρεται το φαγητό για να εξασφαλιστεί ότι θα είναι ζεστό. Το ζεστό φαγητό είναι πολύ σημαντικό. ‘Ενα κρύο φαγητό, όσο ωραίο και να είναι….είναι κρύο.

4. Καθυστέρηση με φωτογραφίες στα τραπέζια

Μία συνήθεια που κρατάει από παλιά είναι οι φωτογραφίες με συγγενείς και φίλους στα τραπέζια κατά την διάρκεια του χαιρετισμού. Οι φωτογραφίες στα τραπέζια, εκτός του ότι δεν είναι ωραίο οπτικά με τα πιάτα, μπουκάλια και ποτήρια που υπάρχουν μπροστά θα πρέπει να υπολογίσετε διάρκεια 1 με 2 λεπτά ανά ροτόντα. Οπότε μιλάμε για μία ακόμα καθυστέρηση. Μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με φίλους και συγγενείς μετά το τέλος της τελετής και έτσι και χρόνο κερδίζετε και θα είναι και οι φωτογραφίες σας πιο όμορφες με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μιλήστε με τον φωτογράφο σας και βγάλτε το αντίστοιχο πρόγραμμα.

5. Μη επαγγελματίας dj

Το πιο σημαντικό από όλα για την γαμήλιο πάρτυ σας είναι η σωστή επιλογή επαγγελματία dj. Όλο το γλέντι σας και η επιτυχία του πάρτυ σας εξαρτάται από αυτόν! Ο σωστός επαγγελματίας μπορεί να καταλάβει τον παλμό του κοινού σας και να λειτουργήσει ανάλογα. Να δει τι τον ευχαριστεί και τι όχι και να προβεί αντίστοιχα. Ζητήστε να παρευρεθείτε σε εκδήλωση που θα είναι ο dj σας για να τον ακούσετε. Μιλήστε αναλυτικά μαζί του για το playlist της ημέρας και φτιάξτε με την καθοδήγησή του το πρόγραμμα σας!

Αφήνω για το τέλος το πιο σημαντικό από όλα! Για ένα επιτυχημένο γάμο επιλέξτε να έχετε στο πλάι σας επαγγελματίες! Επαγγελματίες που ξέρουν καλά πως να λειτουργούν σε ένα απαιτητικό γεγονός όπως είναι ο γάμος. Επαγγελματίες που θα σας καθοδηγήσουν σωστά! Γιατί μην ξεχνάτε…εσείς παντρεύεστε για πρώτη φορά! Ενώ εμείς…κάθε Σαββατοκύριακο!