Φωτογράφηση Γάμου

Αλίκη Κορωναίου | Wedding Photographer

Η φωτογράφηση γάμου, δεν είναι απλά μία φωτογράφηση. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και το αποτέλεσμα της είναι το μοναδικό που θα μείνει από τον γάμο ενός ζευγαριού!

Η μαγεία της φωτογραφίας είναι ότι αναπαράγει μία στιγμή για πάντα! Και εκεί ακριβώς κρύβεται η μαγεία της!

Και ενώ ο γάμος είναι μία συναισθηματική αλλά και οικονομική επένδυση, η φωτογραφία είναι το μόνο που θα μείνει και θα απεικονίζει κάθε λεπτομέρεια αυτης της τόσο ιδιαίτερης μέρας!

Ο γάμος είναι η πρώτη πολύ δυνατή στιγμή του κάθε ζευγαριού. Και όπως κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή μας, καλό είναι να αποτυπώνεται για να μένει για πάντα ζωντανή!

Η επιλογή του φωτογράφου γάμου θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το στυλ του φωτογράφου. Επιλέγουμε τον φωτογράφο για την ματιά του, γιατί μας αρέσει αυτή και ταιριάζει με εμάς!

Όπως και εμείς έχουμε τον χαρακτήρα μας έτσι και ο φωτογράφος μας έχει την ματιά του! Αν αυτά τα δύο συνδιαστούν σωστά τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Με ποια κριτήρια επιλέγω φωτογράφο

Επιλέγουμε τον φωτογράφο σύμφωνα με το στυλ του. Μας αρέσει αυτό που βλέπουμε; Είναι κοντά σε εμάς; Μπορούμε να φανταστούμε τον εαυτό μας μέσα στις φωτογραφίες του;

Ζητάμε να δούμε ολοκληρωμένους γάμους! Από την αρχή ώς το τέλος. Όχι απλά 10-20 φωτογραφίες τις πιο καλές και καλλιτεχνικές του.

Ο γάμος δεν είναι μόνο καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου, αλλά και αποτύπωση όλων των στιγμών του με καλλιτεχνικό τρόπο!

Τον ρωτάμε να μας πει πώς ακριβώς δουλεύει την ημέρα του γάμου και ζητάμε να μας λύσει όλες τις απορίες μας ή ακόμα και φόβους μας.

Τέλος, μας ταιριάζει σαν χαρακτήρας; Ο φωτογράφος θα περάσει μαζί σας την ημέρα του γάμου τουλάχιστον 10-12 ώρες και είναι ο μόνος επαγγελματίας που θα είναι κοντά σας από την αρχή μέχρι και αρκετό καιρό μετά το γάμο σας!

Πάντα επιλέγουμε επαγγελματία φωτογράφο και όχι κάποιον ερασιτέχνη ή φίλο.

Ο επαγγελματίας πέρα από την τεχνογνωσία, έχει και την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε προκύψει την ημέρα του γάμου σας αλλά και τον κατάλληλο εξοπλισμό και πάνω από όλα έχει την ματιά να αποτυπώσει τον γάμο σας καλλιτεχνικά.

Γιατί είναι σημαντικό να έχω τον φωτογράφο στο γάμου μου όλη την ημέρα;

Ο γάμος δεν ξεκινάει 30 λεπτά πριν το μυστήριο. Η μέρα του γάμου ξεκινάει από τα σπίτια και των δύο. Η προετοιμασία του γαμπρού είναι εξίσου σημαντική με την προετοιμασία της νύφης.

Φίλοι, συγγενείς,στιγμές, όλα συνθέτουν όμορφες και ιδιαίτερες εικόνες που είναι κρίμα να μην υπάρχουν καταγεγραμμένες.

Η προετοιμασία και το ντύσιμο και των δύο αλλά και έντονες στιγμές ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς, είναι καλό να υπάρχουν και αποκτούν ιδιαίτερη αξία μετά το γάμο.

Κάθε στιγμή της ημέρας του γάμου είναι καλό να αποτυπωθεί. Οι προετοιμασίες, η αναμονή του γαμπρού, ο στολισμός, η άφιξη της νύφης, το μυστήριο, οι οικογενειακές φωτογραφίες και τέλος το πάρτυ κρύβουν πολλές πολλές στιγμές όπου θα μείνουν για πάντα παγωμένες και στη συνέχεια θα φιλοξενηθούν στο άλμπουμ του γάμου σας!

Ποιο είναι το κόστος ενός φωτογράφου γάμου;

Πριν αναρωτηθείτε ποιο είναι το κόστος ενός φωτογράφου γάμου, σκεφτείτε τα παρακάτω ερωτήματα:

Πόσο κοστολογείτε εσείς τις αναμνήσεις σας; Τι κόστος θα βάζετε σε μία φωτογραφία από τον γάμο σας με την γιαγιά σας ή με τους γονείς σας; Πόσο σημαντική είναι για εσάς η φωτογραφία γάμου;

Τώρα μπορείτε να σκεφτείτε ποια είναι η πραγματική αξία της φωτογραφίας γάμου!

Δεν είναι στολισμός, δεν είναι αξεσουάρ, δεν είναι ρούχα…είναι οι στιγμές σας! Είναι ζωντανές στιγμές που θα μείνουν για πάντα!

Όταν ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς για όλο το γάμο σας, σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς και  βάλτε τα στη σειρά από το ποιο σημαντικό στο λιγότερο σημαντικό. Έτσι θα μπορέσετε και εσείς να έχετε έναν οδηγό που θα μπορέσει να σας βοηθήσει στο τι να δώσετε βαρύτητα και τι όχι.

Και σε περίπτωση που έχετε απορία πραγματικά πόσο κοστίζει ένας φωτογράφος γάμου, σκεφτείτε ότι καταλαμβάνει κατά ΜΟ μόνο το 10% όλου του προϋπολογισμού του γάμου σας!

15 Ιανουαρίου 2020 ΑΛΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ
31 Αυγούστου 2018 ΑΛΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ