Προφίλ

Αλίκη Κορωναίου | Wedding Photographer

Σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος, είμαι ρομαντική και ευαίσθητη…και μέσα από την πρώτη μου αγάπη, την ζωγραφική, άρχισα να αποτυπώνω με το μολύβι μου, φιγούρες ανθρώπινες που ταίριαζαν στον ρομαντισμό και την ιδιοσυγκρασία μου.
Όταν ξεκίνησε όλο αυτό, ήμουν μόλις 7 χρονών!

Τα χρόνια πέρασαν, εγώ μεγάλωσα και το μολύβι σταμάτησε να ζωγραφίζει…
Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία μου όμως δεν χάθηκαν ποτέ. Έτσι κάποια μέρα μπήκε στην ζωή μου, μία άλλη μεγάλη αγάπη η φωτογραφία!

Με την φωτογραφική μου μηχανή, άρχισα να αποθανατίζω ανθρώπους στον δρόμο που γέλαγαν, ζευγάρια που περπατούσαν μαζί χέρι – χέρι, παιδιά που έπαιζαν και τότε ήταν που αποφάσισα με ποιο ακριβώς κομμάτι της φωτογραφίας θέλω να ασχοληθώ. Και αυτό δεν ήταν άλλο από τις ποιο δυνατές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου, όπως ο γάμος, η βάπτιση, η εγκυμοσύνη και η φωτογράφηση ενός μωρού.

Μέσα από κάθε μου φωτογραφία εκφράζω αυτό που νιώθω, αγάπη, ρομαντισμό, συγκίνηση, ευαισθησία γιατί πολύ απλά το «έργο» κάθε καλλιτέχνη είναι ο καθρέφτης της ψυχής του!

Με την ψυχή μου λοιπόν αποτυπώνω αυτές τις δυνατές στιγμές κάθε ανθρώπου που θα με επιλέξει για να είμαι κομμάτι της ζωής του, μιας και οι φωτογραφίες μου θα τον συντροφεύουν για μία ολόκληρή ζωη!

Ειμαι ερωτευμένη με την ζωή, την φύση, τα χρώματα και φυσικά εκτός από την φωτογραφία και την ζωγραφική, αγαπώ το τρέξιμο, το κολύμπι, την δυναμική και την στατική άπνοια, το διάβασμα, το καλό φαγητό, τις ρομαντικές αλλά και τις αστυνομικές ταινίες!!!

Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω απο κοντά, να μάθω την δικιά σας ιστορία και να απαθανατήσω με το πάθος μου και την αγάπη μου, αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας, διατηρώντας τες για πάντα δυνατές στο πέρασμα του χρόνου!!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Αλίκη