Σταύρος & Αλέκα

Φωτογραφία Γάμου Κρωπίας Γη

Ο ορισμός του ρομαντικού γάμου, θα μπορούσε να ήταν άνετα ο γάμος του Σταύρου & της Αλέκας που έγινε στις 15 Ιουνίου 2014 !!! Δύο ερωτευμένοι άνθρωποι μετά από 9 χρόνια σχέσης, ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου στον Ι.Ν. Αγίου Φανουρίου στο Κορωπί. Η γνωριμία τους έγινε κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 μιας και ήταν και οι δύο εθελοντές! Και η τύχη τα έφερε έτσι που και το σπίτι τους σήμερα είναι κοντά στο κτίριο «Αθήνα 2004»

Όταν είσαι ερωτευμένος, είσαι και ήρεμος και με ανυπομονησία περιμένεις την μεγάλη στιγμή! Ο Σταύρος ήρεμος αλλά και αγχωμέμος θα έλεγα, είχε συνέχεια ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και λαχτάρα για την καλή του! Η Αλέκα, η «σιωπηλή δύναμη» όπως μου αρέσει να την αποκαλώ, είχε μία πραότητα στο πρόσωπό της, που κάθε νύφη θα ζήλευε!

Αν και ο καιρός παραλίγο να μας τα χαλάσει, τελικά συντρόφευσε τέλεια την πιο σημαντική μέρα του Σταύρου και Αλέκας!

Το μυστήριο του γάμου, ήταν ένα από τα ωραιότερα που είχα την τύχη να παραστώ, με έναν πάτερ που είπε όλα τα λόγια της τέλεσης του μυστηρίου και με έναν υπέροχο λόγο στο τέλος

που σε έκανε να συγκινηθείς. Και πως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά όταν ο πάτερ, ήταν αυτός που πριν χρόνια είχε τελέσει την βάπτιση του Σταύρου όταν ήταν μωρό!

Όταν έχω την τύχη να είμαι με ανθρώπους όπως ο Σταύρος και η Αλέκα, πραγματικά χάνω τα λόγια μου γιατί δεν μπορώ να εξφράσω αυτό που νιώθω μέσα στην καρδιά μου. Αν θα μπορούσα λίγο να το περιγράψω, θα ήταν όπως όταν βλέπω μία ρομαντική ταινία που με κάνει να ταξιδεύω με το μυαλό μου και με την καρδιά μου! Έτσι ήταν ο γάμος του Σταύρου και της Αλέκας σαν από ταινία! Και ο πρώτος τους χορός σαν ζευγάρι, στο κτήμα Κρωπίας Γη όπου έγινε και η δεξίωση, ήταν αυτό που λέμε «το κερασάκι στην τούρτα» ακολουθώντας ένα γλένι με μία μεγάλη και υπέροχη παρέα που τους ευχαριστώ για τις υπέροχες εικόνες που μας χάρισαν!

Σταύρο και Αλέκα σας εύχομαι να ζήσετε και να είστε πάντα ερωτευμένοι. Και αν κάποια στιγμή έρθουν δυσκολίες (γιατί όλοι οι γάμοι κάποια στιγμή αντιμετωπίζουν) να γυρνάτε πάντα πίσω και να θυμάστε αυτή τη μέρα, την μέρα που σας έκανε ζευγάρι, την μέρα που ήταν μόνο για εσάς!

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!