Αξίζεις πολλά! Μη το ξεχνάς!

Χρόνια σου πολλά!!!

Γιορτή της γυναίκας σήμερα! Λουλουδια, έξοδοι για να εορταστεί αυτή η μία μέρα το χρόνο.

Αλλά όχι…

Οι γυναίκες γιορτάζουν κάθε μέρα. Και παρόλο που είναι περίεργα πλάσματα (μπορώ να το επιβεβαιώσω…γυναίκα είμαι!!!), είναι αυτές που έχουν πολύ περισσότερη δύναμη και ας θέλουν να τις χαρακτηρίζουν ασθενές φύλο.

Είναι αυτές που προσπαθούν πολύ σκληρά κάθε μέρα να τα φέρουν όλα εις πέρας. Κάποιες μόνες εντελώς…κάποιες μόνες σε ένα γάμο και κάποιες μόνες με παιδί να προσπαθούν να χωρέσουν σε 24 ώρες τα πάντα.

Είναι αυτές που η εργασία τους είναι ανδροκρατούμενη και όμως είναι εκεί και προσπαθούν να διαπρέψουν. Είναι αυτές που κάνουν καριέρα και χτυπάνε 12 ώρα στο γραφείο και χαρακτηρίζονται με το προσωπείο της σκληρής γυναίκας ενώ και αυτή είναι μία γυναίκα που απλά έχει άλλους στόχους και μάλιστα πολύ δύσκολους.

Είναι αυτές που άφησαν την καριέρα τους για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και δεν μπορεσαν να ξαναβρουν δουλειά.

Είναι αυτές που κάθε πρωί τρέχουν σχολείο με τα μαλλιά πιασμένα όπώς – όπως γιατί από την κούραση τα κάνουν όλα στον αυτόματο και κανείς δεν τους λεει μπράβο.

Είναι αυτές που κάνουν 2 και 3 δουλειες για να τα φέρουν βόλτα.

Είναι αυτές που είναι έγκυες και δεν μπορούν να κοιμηθούν το βράδυ από τους πόνους στη μέση. Αλλά και αυτές που μόλις έχουν γεννήσει και βλέπουν το σώμα τους και στεναχωριούνται για το πώς θα επανέλθουν. Ειναι όμως και αυτές που θέλουν πολύ ένα παιδί αλλά η ζωή τα φέρνει αλλιώς….και όμως δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν…και θα τα καταφέρουν!

Είναι αυτές που δίνουν μάχη καθημερινά με ένα πρόβλημα υγείας…αλλά το παλεύουν και θα βγουν νικήτριες!

Είναι αυτές που έχουν περάσει τα χρόνια και όμως δεν το βάζουν κάτω!

Είναι αυτές που αθλούνται σκληρά και κάνουν επιδόσεις θεαματικές! Η κάθε μία για τις δυνατότητες της!

Αυτές είναι οι γυναίκες!!! Είναι δυνατόν να μην γιορτάζουν κάθε μέρα; Είναι δυνατόν να μην γιορτάζεις κάθε μέρα;

Αν μπορούσες να σκεφτεις πόσα μα πόσα αξίζεις! Σκέψου τι έχεις καταφέρει! Πόσες επιτυχίες μετράς καθημερινά και ας σου φαίνονται όλα μαύρα! Πες μπράβο σε σενα. Μην περιμένεις να στο πει κάποιος άλλος! Πρώτα εσύ πες το σε σενα!

Αγάπα σε για όλα αυτά που μπορείς και κάνεις! Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου κάθε μέρα. Το αξίζεις όσο τίποτα άλλο. Το οφείλεις σε σένα!

Βρες λίγο χρόνο για σένα, κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, πιες ένα ποτήρι κρασί, διάβασε ένα βιβλίο, πήγαινε μία βόλτα κάνε κάτι για σένα!

Χρόνια σου πολλά και μην ξεχνάς αξίζεις πολλά!