Μικρές λεπτομέρειες

που κάνουν την διαφορά στον γάμο σας

Η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά. Και συνήθως είναι αυτά που ξεχνάμε και δεν δίνουμε ιδιαίτερα έμφαση.

Παρακάτω θα διαβάσεις κάποια χρήσιμα και γρήγορα tips για τον γάμο σου που θα κάνουν την διαφορά!

Όταν ξεκινάς τον γάμο σου, όλα είναι χαοτικά… Ξεκίνα σωστά ή ακόμα και αν δεν το κάνεις από την αρχή, κάντο τώρα που το διάβασες. To Bridal Diary Book, θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές επιλογές, να επιλέξεις τον κάθε επαγγελματία, να οργανώσεις τον γάμο σου και  να γλιτώσεις χρήματα!  To Bridal Diary Book φτιάχτηκε γι αυτό το λόγο, για να βοηθήσει εσένα! Επίσης μπορείς να έχεις την δική σου προσωπική σύμβουλο οργάνωσης γάμου. Ξέρεις τι είναι να έχεις κάποιον να σε οργανώνει και να είναι δίπλα σου, για να σε συμβουλεύει κατάλληλα;

  • Μια ιδιαίτερη κρεμάστρα.

Στην αγορά μπορεί να βρει κάνεις ιδιαίτερες και ωραίες κρεμάστρες για να φιλοξενήσουν, με αισθητική, τα νυφικά σας ρούχα, σε σχέση με τις πλαστικές ή τις σιδερένιες του καθαριστηρίου.

  • Νυφικό παπούτσι.

Τις μέρες πριν το γάμο καλό είναι να δοκιμάζετε να τα νυφικά σας παπούτσια για να συνηθίσει το πόδι σας, όμως μην βγάζετε τις προστατευτικές μεμβράνες από κάτω για να μην λερώνεται το κάτω μέρος του παπουτσιού και φαίνεται βρώμικο στην χαρακτηριστική φωτογραφία που γράφει η νύφη τα ονόματα των φίλων της. Επίσης καλό είναι να έχετε φροντίσει να έχετε ένα ωραίο στυλό και όχι “απλούς” καθημερινούς ή γνωστής εταιρείας καλλυντικών!

  • Προετοιμασία νύφης.

Την ημέρα του γάμου, φροντίστε να φοράτε ένα ωραίο νυχτικό ή φόρεμα κατά της διάρκεια της προετοιμασίας σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε νυχτικό, καλό είναι να φοράτε από πάνω ένα αντίστοιχο ρομπάκι για να μην φαίνεται άσχημα κάποια λεπτομέρεια τους στήθους σας. Επίσης η επιλογή του στηθόδεσμου που θα επιλέξετε, να είναι χωρίς τιράντες.

 

Επιλέξτε ένα δωμάτιο φωτεινό, καθαρό και περιποιημένο το οποίο να μην θυμίζει αποθήκη από τις σακούλες και πράγματα για την προετοιμασία σας και αποφύγετε χώρους όπως το μπάνιο ή την κουζίνα καθώς είναι άσχημο πίσω από εσάς να φαίνεται για παράδειγμα το χαρτί υγείας!Όσοι συμμετέχουν κατά την διάρκεια του ντυσίματος σας (κάτι το οποίο ισχύει και για την προετοιμασία του γαμπρού), θα πρέπει να είναι επίσημα ντυμένοι. Δεν είναι ωραίο αισθητικά εσείς να λάμπετε μέσα στα ωραία σας ρούχα και οι γύρω σας να είναι με σορτσάκια και t-shirts κάτι που συνηθίζεται ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

  • Χτένισμα.

Όσες επιλέξετε να αφήσετε κάποιο τσουλούφι ή μπούκλα στο πλάι, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας το στερεώσει κοντά στο ύψος του αυτιού σας, έτσι ώστε να είναι καθαρό το προφίλ σας και από τις δύο πλευρές, διαφορετικά από την μια πλευρά θα φαίνονται μόνο μαλλιά!

  • Δεξίωση.

Στον χώρο της δεξίωσης, χρήσιμο είναι να έχετε συμφωνήσει φωτισμό πίστας. Οι φωτογραφίες σας θα είναι πολύ πιο όμορφες και ατμοσφαιρικές με την συντροφιά ενός ζεστού και όμορφου φωτισμού, σε σχέση με το απόλυτο μαύρο που συνήθως επικρατεί στα κτήματα.

Επίσης κατά την διάρκεια της τούρτας και του πρώτου σας χορού, ταιριάζει άψογα το λευκό φως σε σχέση με τα πολύχρωμα που ταιριάζουν τέλεια με το γλέντι.

  • Φωτογράφηση.

Ακούτε πάντα την καθοδήγηση του φωτογράφου σας κατά την διάρκεια της καλλιτεχνικής σας φωτογράφησης όπως και των οικογενειακών φωτογραφιών.

Γιατί μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό: ο φωτογράφος σας μπορεί να “δει” καλύτερα από εσάς πώς θα φαίνονται οι φωτογραφίες σας…!

Για να δείτε περισσότερους αληθινούς γάμους και να πάρετε ιδέες για τον δικό σας πατήστε εδώ .