Αντώνης & Έφη

Φωτογράφιση Γάμου Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου & Day After

Αντώνης & Έφη!!!

Και τι δεν ζήσαμε με αυτά τα παιδιά!

Κάναμε το Pre wedding τους στην Μονεμβασιά (όπου αναβλήθηκε την πρώτη φορά λόγω των μπλόκων των αγροτών) με εμένα άρρωστη με πυρετό, με καιρό χιονόνερο, αέρα και κρύοοοοοοοοοο, με την Έφη να περπατάει ξυπόλυτη μέσα στο κάστρο της Μονεμβασιάς και με τον Αντώνη μέσα στο καταχείμωνο να γίνεται μούσκεμα από τα κύμματα της θάλασσας!

Ο γάμος έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου, όπου περάσαμε τέλεια, με απίστευτο γέλιο και ο Αντώνης και η Έφη πιο όμορφοι και ερωτευμένοι από ποτέ!

Το day after έγινε στην Ρόδο, όπου φυσικά δεν τους άφησα σε ησυχία και τους ξύπνησα από τα άγρια χαράματα (στις 5:00 παρακαλώ) για να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες για την φωτογράφιση και αφού περπατήσαμε σε όλη την παλιά πόλη όπου και βγάλαμε απίστευτες φωτογραφίες καταλήξαμε στο τελείωμα της φωτογράφισης εγώ στο Γενικό Νοσοκομείου Ρόδου και τα παιδιά σε ρόλο πατερίτσας αφού, για να αποφυγω πτώση από σκάλα κατέληξα με ζόρικο διάστρεμα στο πόδι!

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα ένα ακόμα ζευγάρι να μπει βαθειά μέσα στην καρδιά μου έχοντας αναμνήσεις με πολύ γέλιο….με πάρα πολύ γέλιο!!!

Αντώνη & Έφη σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε από την πρώτη στιγμή!

Σας εύχομαι να είστε πάντα χαρούμενοι, αγαπημένοι και τα καλύτερα έρχονται!