Αυτο το καλοκαίρι δώστε έμφαση σε αυτά που έχουν πραγματικά ουσία!

Φωτογράφηση εγκυμοσύνης Βάνα & Χάρης

Αυτή τη φορά δεν θα σας μιλήσω για την σημασία του day after , του pre wedding, το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το πρόγραμμα και το φως στην φωτογραφία. Θα σας μιλήσω για κάτι άλλο που έχει ουσία και αφορά την ίδια τη ζωή.

Λίγο πολύ όλοι φεύγουν διακοπές…άλλοι είναι ήδη στα νησιά της επιλογής τους και άλλοι ετοιμάζουν βαλίτσες. Αυτή τη χρονιά όμως ας δώσουμε σημασία σε αυτά που έχουν πραγματικά ουσία. Σε αυτά που μας δίνουν πραγματικά χαρά και μας κάνουν ευτυχισμένους. Αφήστε τα κινητά. Ας μη βγάλουμε selfie….εξάλλου τους 11 προηγούμενους μήνες αυτό κάναμε. Κλείστε τα κινητά, μην συνδεθείτε στα social media και απολαύστε την ομορφιά της φύσης. Πάρτε αγκαλιά το ταίρι σας, πείτε του σ αγαπώ, φροντίστε τον και δείξτε του όλα αυτά που νιώθετε, που λόγω της ρουτίνας και της καθημερινής πίεσης λίγο πολύ όλοι ξεχνάμε να δείχνουμε. Παίξτε με τα παιδιά σας και μη τους λέτε σε λίγο…σε λιγο….σε λίγο (το κάνω συνέχεια και νιώθω άσχημα γι αυτό). Δεν ξέρουμε καν αν θα υπάρχει το σε λίγο….είμαστε σίγουροι μόνο για το τώρα.

Απολαύστε κάθε τι καλό που υπάρχει στη ζωή σας και προσπαθείστε ακόμα και μέσα από τις δυσκολίες να βλέπετε την θετική πλευρά γιατί πάντα υπάρχει!

Τα απλά, τα καθημερινά είναι που μας κάνουν ευτυχισμένους πραγματικά. Δεν χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά και να πας σε ένα 5* ξενοδοχείο για να είσαι ευτυχισμένος. Ένα σουβλάκι στο χέρι, ένας χυμός και μία βόλτα στην παραλία κάτω από τα αστέρια είναι αρκετά για να νιώσει κανείς γεμάτος ψυχικά! Γιατί έτσι ορίζεται ο πλούτος του ανθρώπου…πόσο γεμάτος είναι στην ψυχή του και όχι στην τσέπη του!

Κάντε όνειρα και κάντε αυτό το καλοκαίρι να είναι η αρχή για μία διαφορετική χρονιά. Γράψτε σε ένα χαρτί αυτά που θέλετε να πετύχετε όσο τρελά και να είναι! Αρκεί να τα πιστέψετε και όλα θα γίνουν! Μην χάνετε το χαμόγελό σας και να πιστεύετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας! Προσέξτε το σώμα σας , την υγεία σας γιατί με αυτή μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!!!

Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι με μία φωτογράφιση εγκυμοσύνης και με τον ερχομό μίας νέας ζωής ! Τι πιο όμορφο στη ζωη;

Καλό καλοκαίρι….και να θυμάστε ότι μπορείτε να καταφέρετε ότι θέλετε!!!