Δημήτρης & Χριστίνα

Φωτογράφηση γάμου Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Νέα Πεντέλη

Υπάρχουν φορές που τα συναισθήματα δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια…παρά μόνο με εικόνες που μπορούν να αποτυπώσουν τη στιγμή, το άγγιγμα, την συγκίνηση και την προσμονή μιας τόσο ξεχωριστής ημέρας όπως ο γάμος ενός ερωτευμένου ζευγαριού και νιώθω πραγματικά ευλογημένη που αποτυπώνω τέτοιες στιγμές μέσα από την φωτογραφία μου.
Κάπως έτσι νιώθω και για τον γάμο του Δημήτρη και της Χριστίνας που μετά από ένα ραντεβού και περίπου 10 χρόνια σχέσης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία στην Νέα Πεντέλη στις 24 Αυγούστου 2013.
Η εκκλησία, η τελετή, ο στολισμός, η δεξίωση που έγινε στο πατρικό σπίτι της Χριστίνας και φυσικά ένα πανέμορφο και ερωτευμένο ζευγάρι, δεν θα μπορούσαν να μας δώσουν σαν αποτέλεσμα τίποτα λιγότερο από έναν υπέροχο γάμο που κάθε ζευγάρι αξίζει να ζήσει.

Το μόνο που μπορώ πλέον να πω, είναι να τους ευχηθώ να μείνουν για πάντα έτσι ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι όπως την ημέρα του γάμου τους και να είναι όλη τους η ζωή ένα υπέροχο και τρελό πάρτυ!!!
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη και την Χριστίνα για την άψογη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη τους καθ όλη την διάρκεια του γάμου, τους γονείς τους για την φιλοξενία τους, την Makeup Artist Δέσποινα Γαβαλά dgmakeup.gr για την υπέροχη δουλειά που έκανε για άλλη μια φορά μιας και επιμελήθηκε το μακιγιαζ της Χριστίνας και την εταιρεία Fairytale Memories www.fairytalememories.com η οποία επιμελήθηκε τον στολισμό, για την επίσης άψογη συνεργασία τους μαζί μας.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία του Δημήτρη και της Χριστίνας, από την τελετή καθώς και από την day after φωτογράφηση τους!