Δημήτρης & Δέσποινα

Φωτογραφία Γάμου Μουσείο Νάσιουτζικ

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην ζωή, είναι να περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που χαμογελούν. Όταν πάλι τυχαίνει να βρίσκεσαι στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους, τότε γίνεσαι κομμάτι της στιγμής τους, της χαράς τους και της ευτυχίας τους!!!

Ο Δημήτρης και η Δέσποινα που ενώθηκαν με τα Ιερά Δεσμά του Γάμου στις 25/7/2014, μου έκαναν την τιμή να είμαι η φωτογράφος του γάμου τους και πραγματικά το ευχαριστώ που θέλω να τους πω είναι πολύ λίγο, μιας και με αγκάλιασαν, πρώτα σαν καλεσμένη και σαν δικό τους άνθρωπο και μετά σαν επαγγελματία….και όταν γι αυτή την δουλειά δίνεις την ψυχη σου, τοτε αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή!!!

Ο γάμος τους που έγινε στον Μουσείο Νάσιουτζικ ήταν πραγματικά υπέροχος, γεμάτος ρομαντισμό, συγκίνηση, ευτυχία και φυσικά αγάπη και έρωτα!

Οι δύο υπέροχοι κουμπάροι, το μεγάλο τρελό παρεάκι και φυσικά οι δύο υπέροχες οικογένειες τους, ήταν οι μυστική συνταγή για μια τέλεια γαμήλια μέρα και για ένα τέλειο γαμήλιο γλέντι!!!

Δημήτρη & Δέσποινα, σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε, σας ευχαριστώ πολύ για όλα, και σας εύχομαι να είστε πάντα χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι όπως την ημέρα του γάμου σας!!!!

Σας ευχαριστώ πολυ πολυ!!!