Δημήτρης & Ειρήνη

Φωτογραφία Γάμου Πλάκα Αθήνα

Υπάρχουν φορές , που γνωρίζεις ανθρώπους οι οποίοι σε «σημαδεύουν» με την ευγένειά τους, την καλοσύνη τους, τον σεβασμό τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό σου.

Τέτοιοι άνθρωποι μένουν χαραγμένοι για πάντα βαθιά στην καρδιά σου και σε συντροφεύουν, θυμίζοντάς σου ότι η ζωή είναι υπέροχη και ότι αξίζει να προσπαθείς και να χαμογελάς κάθε στιγμή.

Τέτοιοι άνθρωποι είναι για εμάς ο Δημήτρης και η Ειρήνη. Ένα υπέροχο ζευγάρι, που μας ταξίδεψε την ημέρα του γάμου του, σε συναισθήματα τόσο δυνατά που κάθε φορά που βλέπω τις φωτογραφίες τους, νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά και κάθε φορά που συζητάμε με τον Κώστα για αυτούς, έχουμε ένα τεράστιο χαμόγελο και οι δύο στα πρόσωπα μας!

Η ημέρα του γάμου τους, ήταν για μένα προσωπικά από παραμύθι βγαλμένη, γεμάτη απλότητα και αγάπη…

Η Ειρήνη μας πανέμορφη μέσα στο υπέροχο νυφικό της πόζαρε για τα πορτραίτα της, σαν θεά!!! Ο κύριος Σπύρος και η κυρία Αγγελική, οι γονείς της Ειρήνης, την θαύμαζαν και έβλεπες στο βλέμμα τους αυτό που νιώθει κάθε γονιός ο οποίος λατρεύει το παιδί του. Η Ειρήνη πάλι, όταν αντίκριζε τους γονείς της, έβλεπες μέσα από την ματιά της, τον σεβασμό προς το πρόσωπο τους και την ατελείωτη αγάπη που ένιωθε γι αυτούς, συναισθήματα τα οποία δεν μπορούσαν να λείπουν από τις φωτογραφίες.

Η Αγία Φωτεινή Ιλισσού, ένα πανέμορφο, μέσα στο πράσινο, εκκλησάκι στις Στήλες Ολυμπίου Διός, ήταν το μέρος που επέλεξαν για να ενωθούν με τα Ιερά Δεσμά του Γάμου.

Ο Δημήτρης μας χαμογελαστός, χωρίς άγχος, φωτογραφήθηκε με όλους τους δικούς του ανθρώπους, όπου μέσα σε αυτούς ήταν και η βαφτιστήρα του, μία πανέμορφη δεσποινίδα! Όταν μου είπε «Αλίκη θέλω και μία φωτογραφία με την βαφτιστήρα μου» δεν περίμενα ότι θα δω μία δεσποινίδα δύο μέτρα!!!

Από την ώρα που έφτασε η Ειρήνη στην εκκλησία, ήταν σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Όλα τόσο ρομαντικά και ήρεμα…

Η φωτογράφηση τους έγινε στην Πλάκα. Κάτω από την φωτισμένη Ακρόπολη και η βραδιά τόσο ζεστή, σαν καλοκαίρι. Σε ένα συγκεκριμένο μέρος που εμείς προσωπικά δεν είχαμε ξαναβρεθεί και πραγματικά δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο σημείο για την φωτογράφηση του Δημήτρη και της Ειρήνης, παρά μόνο εκεί….στα φωτισμένα σοκάκια της Αθήνας. Εκεί συναντήσαμε και ένα γκρουπ εφήβων από το εξωτερικό, οι οποίοι δέχτηκαν να φωτογραφηθούν μαζί μας, βάζοντας και αυτοί την δική τους πινελιά.

Είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσα να γράφω ώρες γι αυτά τα παιδιά. Παρόλα αυτά αφήνω τις φωτογραφίες τους να μιλήσουν αντί για εμένα.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σπύρο και την κυρία Αγγελική για την φιλοξενία τους και την γλυκύτητα τους και φυσικά πάνω από όλα τον Δημήτρη και την Ειρήνη για το υπέροχο ταξίδι που μας χάρισαν.

Σας ευχόμαστε να ζήσετε και να είστε πάντα μα πάντα ευτυχισμένοι. Θα είστε για πάντα μέσα στην καρδιά μας…

Μπορείτε να δείτε το wedding clip του Δημήτρη και της Ειρήνης πατώντας εδώ