Δημήτρης & Γιώτα

Φωτογράφηση Γάμου Μεταμόρφωση – Λίμνη Μπελέτσι

Όταν γνώρισα την Γιώτα κατά την διάρκεια του πρώτου μας ραντεβού στο studio μας, μου έκανε εντύπωση ο δυναμικός της χαρακτήρας, ο αέρας που είχε και ότι ήξερε τι ήθελε! Μου μίλαγε με πολύ αγάπη για τον Δημήτρη (παρόλο που αυτός δεν ήταν μαζί μας εκείνη την στιγμή) και μου περιέγραφε γιατί είναι ο άντρας της ζωής της! Όταν γνώρισα τον ρομαντικό Δημήτρη κατάλαβα γιατί είναι τόσο ερωτευμένοι μιας και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο!!! Μου αρέσει πολύ όταν βλέπω ερωτευμένα ζευγάρια να εκδηλώνουν τον έρωτά τους και την λατρεία που νιώθει ο ένας για τον άλλο, όπως νιώθουν, χωρίς να ντρέπονται, ζώντας στον μαγικό κόσμο του έρωτα τους. Σε αυτό τον υπέροχο κόσμο που μας κάνει να νιώθουμε παιδιά και ότι είμαστε πιο δυνατοί από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο!

Η μέρα του γάμου ξεκίνησε με έναν πολύ ωραίο ήλιο αλλά κάποια στιγμή το κλίμα έγινε φθινοπωρικό με κάποιες ψιχάλες, άλλοτε λίγες και άλλοτε πολλές, χαρίζοντάς μας όμως για όλη την υπόλοιπη βραδιά, μια ωραία και ατμοσφαιρική «ομίχλη» που έδωσε μία άλλη μαγεία στην καλλιτεχνική φωτογράφηση του ζευγαριού αμέσως μετά τον γάμο τους.

Η next day φωτογράφηση, έγινε περίπου 2 εβδομάδες μετά τον γάμο του Δημήτρη και της Γιώτας (αφού γύρισαν από το ταξίδι του μέλιτος τους στην Ιταλία) στην λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία!

Ο λόγος που λατρεύω την φωτογράφηση το φθινόπωρο είναι για αυτές τις υπέροχες αποχρώσεις του πορτοκαλί και του καφέ που μας χαρίζει απλόχερα η φύση!!! Και παρόλο το τσουχτερό κρύο μιας και είχαμε μπει Δεκέμβριο μήνα, η ζεστασιά του ήλιου μας συντρόφευε και μας ζέσταινε καθόλη την διάρκεια της φωτογράφησης.

Το ταξίδι του γάμου του Δημήτρη και την Γιώτας με εμάς, μπορεί να τελείωσε αλλά όχι και η σχέση μας!

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο για την εμπιστοσύνη σας καθόλη την διάρκεια της συνεργασία μας και κρατάω από εσάς την ευγένεια σας, τα καλά σας λόγια και την εικόνα που έχω στο μυαλό μου από τα πρόσωπά σας, όταν σας παρέδωσα το άλμπουμ του γάμου σας και το πόσο αργά – αργά γυρνάγατε τις σελίδες του άλμπουμ σας διακόπτοντας που και που για να μου λετε: «Καλά….είναι τέλειο!!!»

Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!