Δημήτρης & Μαρία

Φωτογραφία Γάμου Χαλάνδρι

Ο Δημήτρης και η Μαρία είναι δύο από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Η ηρεμία και η γλυκύτητα στα προσωπά τους είναι κάτι που θα μου μείνει για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι που μου έκανε την τιμή να είμαι ο φωτογράφος του γάμου τους και πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Ο γάμος τους ήταν ρομαντικός και πανέμορφος και τα χαμόγελά τους ήταν το πιο όμορφο στολίδι! Ο γάμος έγινε στην Αγία Βαρβάρα Χαλανδρίου και η δεξίωση στο υπέροχο πατρικό σπίτι του Δημήτρη στο Χαλάνδρι!

Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους έμαθαν ότι το καλύτερο γαμήλιο δώρο τους, θα το έπιαναν στα χέρια τους, 9 μήνες μετά μιας και η Μαρία ήταν έγκυος στο γάμο αλλά δεν το γνώριζε.

Σε λίγες μέρες από σήμερα θα γίνουν οικογένεια (ίσως και τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις) μιας και θα έρθει στην ζωή τους, η μικρή τους κορούλα και χαίρομαι πολύ, γιατί θα έχω την χαρά και την τιμή να είμαι εγώ αυτή που θα αποτυπώσω φωτογραφικά τις πρώτες στιγμές της μικρής τους πριγκίπισσας.

Δήμητρη και Μαρία σας ευχαριστώ πολύ για την ευγένεια σας, την καλοσύνη σας, την φιλοξενία και πάνω από όλα την εμπιστοσύνη σας. Σας εύχομαι κάθε ευτυχία και με το καλό να έρθει η μπέμπα στην ζωή σας που, μαζί με αυτήν θα ζήσετε την πιο δυνατή εμπειρία της ζωής σας.

Με το καλό και με έναν πόνο!!!