Δημοσθένης & Γεωργία

Φωτογράφιση Γάμου Royal Stars

H φωτογραφία γάμου στην Ελλάδα έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και ολοένα και περισσότερα ζευγάρια κατανοούν την σημασία του να έχεις έναν επαγγελματία φωτογράφο στον γάμο σου. Και ξαφνικά βλέπεις, απλούς καθημερινούς ανθρώπους, να φορούν τα καλά τους και να μεταμορφώνονται σε Star και να γράφουν στον φακό σαν να είναι επαγγελματίες. Η σωστή καθοδήγηση, η σωστή επιλογή επαγγελματία, η εμπιστοσύνη και το μέρος, συμβάλουν στο αποτέλεσμα, έτσι ώστε η αποτύπωση να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που θα μπορούσε να τραβήξει ένα κινητό τηλέφωνο από κάποιο φίλο ή από μία λάθος επιλογή επαγγελματία.

Ο Δημοσθένης και η Γεωργία είναι από τα ζευγάρια που εμπιστεύονται τυφλά τον φωτογράφο τους. Ξέρουν ότι αυτό που θα τους πει είναι για το καλό τους και ότι για να λέει κάτι…έτσι πρέπει να γίνει.

Όπως λέω σε όλα μου τα ζευγάρια αλλά και σε υποψήφια ζευγάρια, ο φωτογράφος θα είναι τουλάχιστον 12-13 ώρες μαζί τους την ημέρα του γάμου, ξεκινάει να δουλεύει για αυτά αρκετό καιρό πριν το γάμο αλλά και αρκετό καιρό μετά.

Έτσι δεν πρέπει να είναι τυχαία η επιλογή του. Πρέπει να νιώθετε άνετα μαζί του…και κοντά του έτσι ώστε να του εμπιστευτείτε τις στιγμές σας αλλά και ασφάλεια κάτι που μόνο ο επαγγελματισμός του και η εμπειρία του μπορεί να σας προσφέρει.

Με την σωστή καθοδήγηση αλλά και με την εμπιστοσύνη τους, Ο Δημοσθένης και η Γεωργία μεταμορφώθηκαν σε star, δημιουργούντας για αυτούς εικόνες που θα έχουν για πάντα μαζί τους και στιγμές πάντα ζωντανές.

Ο γάμος τους έγινε σε έναν πολύ ωραίο χώρο στο κτήμα Royal Star στο Πολυδένδρι Αττικής, με όμορφα χρώματα και όμορφες γωνιές.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την δική τους ιστορία μέσα από την ιδιαίτερη μέρα του γάμου τους!