Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης

Βιβή & Κωνσταντίνος

Ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στην ζωή είναι η γέννηση ενός παιδιού και η μητρότητα! Εμπειρίες επώδυνες για το ανθρώπινο σώμα, για την γυναίκα που αλλάζει όλο της το σώμα και όλη της η ψυχοσύνθεση με μεγαλύτερη αποζημίωση μία ατελείωτη ευτυχία και χαρά που αξίζει κάθε πόνο , κάθε στιγμή κούρασης! Μία γυναίκα που αντέχει όλη αυτή την διαδικασία με τις ορμόνες της να τρέχουν σαν τρελές, με την αγωνία της και όλες αυτές τις αλλαγές, με τις προσωπικές τις αγωνίες που από γυναίκα παίρνει άλλον έναν ρόλο που λέγεται ΜΑΜΑ, είναι πιστεύω το πιο ευλογημένο πλάσμα στη γη και δεν είναι τυχαίο ότι αντέχει όλα αυτά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω συνομιλήσει με γυναίκες σε ενδιαφέρουσα και έχουν μοιραστεί μαζί μου όλες τους τις ανησυχιές για τις αλλαγες που συμβαίνουν στην ζωή τους και στο σώμα τους και με φόβο μου εκμυστηρεύονται ότι νιώθουν ότι έχουν χάσει την θυληκότητά τους και έχοντας υπάρξει σε αυτή τη θέση και μπορώ να κατανοήσω απόλυτα κάθε φόβο και ανασφάλεια, έχω να πω μόνο ένα πράγμα…Ένα πλάσμα που αντέχει όλα αυτά, αποδεικνύει ότι παρόλες τις αλλαγές, εκτός από δυνατή, μπορεί να είναι sexy, μπορεί να είναι όμορφη και ότι είναι πάνω από όλα γυναίκα ακόμα και όταν γίνεται μαμά!!!

Όπως και στη ζωή , έτσι και στην δουλειά σου, όταν υπάρχουν άνθρωποι που σε εμπιστεύονται και έχουν πίστη σε σένα μόνο ευτυχία και χαρά μπορούν να σου δώσουν…

και όταν αυτή η σχέση παραμένει στο πέρασμα του χρόνου, τότε μόνο ευλογία μπορεί να είναι.

Το έχω πει πολλές φορές και θα το λέω κάθε φορά. Είμαι πολύ τυχερή με την δουλειά που κάνω. Γνωρίζω ανθρώπους, μπαίνω στα σπίτια τους και μένω για πολλά πολλά χρόνια, κάνω ταξίδια σε όλο τον κόσμο, αλλά το κυριότερο δημιουργώ δεσμούς ζωής με τα ζευγάρια μου!

Ένα από αυτά τα ζευγάρια είναι η Βιβή και ο Κωνσταντίνος! Όλα ξεκίνησαν από όταν με επέλεξαν για φωτογράφο του γάμου τους! Ακολούθησε η φωτογράφιση Pre wedding στην Πράγα, στη συνέχεια η φωτογράφιση του γάμου τους και τώρα η φωτογράφιση τους λίγο πριν τον ερχομό του μπέμπη τους. Για άλλη μια φορά σε μια σημαντική στιγμή τους , πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι από ποτέ , εγώ είμαι κοντά τους αποθανατίζοντας το θαύμα της ζωής λίγο πριν κάνει την εμφάνισή του το «ξωτικό» των Χριστουγέννων!

To μόνο που μπορώ να πω, είναι σας ευχαριστώ και ανυπομονώ να γνωρίζω τον μικρό από κοντά! Βιβή μου με ένα πόνο!!!!