Φωτογράφιση Γάμου Λεωνίδας & Γεωργία

Κτήμα Τζιώρτζη

Η Γεωργία είχε επικοινωνήσει μαζί μου για τον γάμο της με τον Λεωνίδα μέσω e-mail…ένα e-mail όμως που δεν διάβασα ποτέ καθώς δεν το είχα λάβει!! Όταν τελικά με κάλεσε γιατί όπως μου είπε από κοντά μετά ήθελε πάρα πολύ να με δει πριν καταλήξει στον φωτογράφο του γάμου της , πέταγε από την χαρά της όταν κανονίσαμε το ραντεβού μας…σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λεωνίδα!!

Με τα παιδιά δέσαμε ομολογώ αμέσως και χαίρομαι που το πείσμα της Γεωργίας για να με δει κατέληξε στο να με εμπιστευτούν για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, που δεν σταμάτησε να χαμογελά σε όλη την διάρκεια της μέρας τους και η καλή χημεία που είχαμε μεταξύ μας, ήταν το κλειδί για να περάσουμε υπέροχα, να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε και να κυλήσουν όλα τέλεια!

Εγώ το μόνο που μπορώ να πω πλέον, είναι ότι μία τέτοια αγάπη και ένας τέτοιος έρωτας…θα κρατήσει για πάντα….και όταν θα είστε παππούδια…θα με σκέφτεστε και εμένα αφού θα είμαι για πάντα κομμάτι της ζωής σας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας εύχομαι από την καρδιά μου να είστε πάντα χαμογελαστοί , ευτυχισμένοι και μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα!