Φωτογράφηση εγκυμοσύνης....λίγο πριν την γιορτή της Μητέρας!

Λεωνίδας και Ανθή μία ιστορία με αγάπη!

Υπάρχουν τόσσες όμορφες στιγμές στην ζωή του ανθρώπου…που τελικά πάντα μα πάντα αξίζει να τις ζεις και να τις απολαμβάνεις!
Ναι ξέρω….καθημερινότητα, δυσκολίες, δουλειά και πάλι δουλειά και πάλι δουλειά, όμως τι μετράει σε αυτή τη ζωή τελικά; Η αγάπη που νιώθουμε για τους δικούς μας ανθρώπους. Αυτή η αγάπη είναι που μας αλλάζει, μας διαμορφώνει, μας κάνει καλύτερους ανθρώπους, μας κάνει να θέλουμε να προσφέρουμε και μας κάνει να αντέχουμε καταστάσεις και συμπεριφορές γιατί φυσικά κανείς δεν είναι τέλειος.
Όταν όμως η αγάπη είναι η κινητήριος δύναμη σε μία σχέση, σε ένα ζευγάρι, σε μία οικογένεια κλπ τότε ωραία πράγματα συμβαίνουν! Ένα ζευγάρι ερωτεύεται, παντρεύεται, αποφασίζει να κάνει οικογένεια και όταν τελικά κάνει, όσο κούραση και να έχει, εξακολουθεί να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της αγάπης!

Γιατί όσο υπάρχει αγάπη….τότε όλα είναι μαγικά…αρκεί να είσαι ανοιχτός να δεις την μαγεία!
Και μιας και μιλάμε για μαγεία….είναι μαγεία το να κυοφορείς ένα νέο πλάσμα. Το να νιώθεις πώς επικοινωνεί μαζί σου, με το να σε κλωτσάει….όταν πιέζεις την κοιλιά σου ή όταν εσύ κοιμάσαι και σε ξυπνάει. Είναι μαγεία, πώς από την αγάπη δύο ανθρώπων ξεκινάει μία νέα ζωή. Είναι μαγεία πώς με την αγάπη δύο ανθρώπων ένα παιδί υιοθετείται και ξαφνικά αποκτά οικογένεια από εκεί που έμοιαζε χαμένο και είναι μαγεία πώς η αγάπη κρατάει ενωμένο ένα ζευγάρι ακόμα και χωρίς παιδιά! Γιατί σημασία δεν έχει αν θα κάνεις παιδιά ή όχι….αν θα μπορέσεις να κάνεις ένα παιδί ή να υιοθετήσεις ένα….

Σημασία έχει να αγαπάς και να αγαπιέσαι δυνατά.....