Γιατί να επιλέξω να κάνω μία φωτογράφηση με το ταίρι μου στο εξωτερικό.

Φωτογράφηση Pre Wedding Γιώργος & Κατερίνα στο Μόναχο

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό έχει πάντα κάτι το μαγικό. Είναι ίσως το άγνωστο; Είναι ίσως το ότι είμαστε πολύ μακριά από την χώρα μας; Ή μήπως η διαφορετική κουλτούρα και τα χρώματα; Όπως και να έχει, είναι κάτι το διαφορετικό και αυτό πάντα μαγεύει.

Είναι λοιπόν μία καλή ιδέα να συνδυάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με μία επαγγελματική φωτογράφηση. Δεν είναι απαραίτητο να παντρεύεστε για να την πραγματοποιήσετε κάνοντας μία pre wedding φωτογράφηση. Μπορείτε να το συνδιάσετε με διακοπές ολιγοήμερες ή και όχι και να είναι μαζί σας ο φωτογράφος της επιλογής σας.

Την επόμενη φορά, αντί να γεμίσετε τις κάρτες του κινητού σας με φωτογραφίες selfie που στο τέλος θα μείνουν στο κινητό, ή στις φωτογραφίες να είναι κατά 90% ο ένας από τους δύο, μπορεί να είναι μαζί σας ένας επαγγελματίας φωτογράφος, ο οποίος να καλύψει όλη σας την διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι και γιατί όχι την επιστροφή, πίσω στην χώρα μας.

Σκεφτείτε πόσο διαφορετικό άλμπουμ αναμνήσεων θα δημιουργήσετε μετά το ταξίδι σας, όταν θα έχετε τις αναμνήσεις σας , σε έναν άλμπουμ που θα δημιουργήσει για εσάς ο φωτογράφος σας, με εσάς σε κάθε σημείο που θα έχετε αποφασίσει να επισκεφτεί, με την διαφορά ότι θα είναι αποτυπωμένο επαγγελματικά!

Σκεφτείτε το λοιπόν στο επόμενο ταξίδι σας! Σίγουρα θα είναι κάτι το διαφορετικό όπως και το φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος και η Κατερίνα, μένουν Μόναχο και αποφάσισαν να κάνουν την Pre Wedding φωτογράφηση τους στην χώρα όπου κατοικούν τα τελευταία χρόνια μόνιμα! Μέσα από το φωτογραφικό μας ταξίδι, είμαι σίγουρη ότι είδαν το Μόναχο καθώς και τα προάστια που επισκεφτήκαμε με άλλο μάτι και το κυριότερο με πρωταγωνιστές τους ίδιους!

Θέλετε να οργανώσετε τον γάμο σας σωστά; Αποκτήστε το Bridal Diary Book!