Γιωργής – Ραφαήλ

Φωτογράφηση Βάπτισης

Το Σαββάτο 3 Αυγούστου 2013 ήταν η βάπτιση του μικρού Γιωργή – Ραφαήλ ή αλλιώς μπόμπου, ταρζαν κλπ όπως δηλαδή τον φωνάζαμε πριν την βάπτισή του.
Τα συναισθήματα που νιώθω για αυτό το μωρό και για τους γονείς του Σπύρο και Εβελίνα οι οποίοι είναι δύο πολύ καλοί και αγαπημένοι φίλοι, δεν μπορώ να τα περιγράψω απλά με λόγια.
Θυμάμαι ήταν ακριβως πριν από 14 μήνες όταν μας ανακοίνωναν ότι παντρεύονται και ότι περιμένουν το υπέροχο αυτό μωρό! Τρελαθήκαμε από την χαρά μας και 6 Ιουλίου 2012 έγινε ο γάμος τους στην Αίγινα! Τρελό πάρτυ!!!!!! Κάηκε όλο το νησί!!!

Φωτογράφηση Εγκυμοσύνης
4 μήνες μετά γύρω στον Νοέμβριο κάναμε την φωτογράφηση εγκυμοσύνης της Εβελίνας και 9 Δεκεμβρίου 2012 γεννήθηκε ο μικρός Γιωργής. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μία μέρα πριν μίλαγα με την Εβελίνα στο τηλέφωνο και όταν μου είπε ότι είναι στα Τρίκαλα Κορινθίας εκδρομή, της απάντησα «κανόνισε να σου σπάσουν εκεί τα νερά». Τι ήθελα και το έλεγα? Το ίδιο βράδυ της έσπασαν τα νερά και μέσα σε πολύ λιγες ώρες έφερε στον κόσμο αυτό το υπέροχο πλάσμα!

Φωτογράφηση Νεογέννητου
14 ημερες αργότερα κάναμε την φωτογράφηση νεογέννητου του μικρού. Αυτές οι δύο φωτογραφήσεις της εγκυμοσύνης και του νεογέννητου μου έδωσαν μεγάλη χαρά καθώς απέσπασαν βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς φωτογραφίας

με διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω συγκεκριμένα για μια φωτογραφία του μπέμπη, ότι καθόμασταν με την Εβελίνα δίπλα – δίπλα, πιασμένες χέρι – χέρι όταν περίμενα με αγωνία να ακούσω την βαθμολογία. Πρέπει να χαλάσαμε τον κόσμο από τις φωνές μας μέσα στην αίθουσα όταν ανακοινώθηκε η βαθμολογία, που σήμαινε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε πάρει Award of Excellence.

Η ημέρα της Βάπτισης
Και μετά από όλα αυτά έφτασε η μέρα της βάπτισης σε ένα πολύ όμορφο εκκλησάκι στον Κάλαμο, δίπλα στην θάλασσα. Ο στολισμός υπέροχος καθώς όλα τα είχαν φτιάξει η Εβελίνα με τον Σπύρο, η διάθεση ανεβασμένη στα ύψη και παντού χαμόγελα, γέλια, φωνές τόσο που σε έκανε να ξεχνάς που είσαι και να νιώθεις ότι ετοιμάζεσε για ένα πάρτυ!

Αγαπημένοι μου φίλοι Σπύρο και Εβελίνα,

Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ που μας εμπιστευθήκατε όλες αυτές τις προσωπικές σας στιγμές και έχουμε και συνέχεια μιας και ετοιμάζουμε και άλλες εκπλήξεις!!!

Παρακάτω θα δείτε τις φωτογραφίες από την φωτογράφηση εγκυμοσύνης και νεογέννητου που απέσπασαν βραβεία καθώς και ένα μικρό δείγμα από την φωτογράφηση της βάπτισης του μικρού Γιωργή.