Γιώργος & Αιμιλία

Φωτογράφηση Pre Wedding Σούνιο – Ανάβυσσος

Τι να πώ γι αυτό το ζευγάρι πραγματικά δεν ξέρω…!!!!! Είναι απλά τέλειοι μέσα στην ενέργεια και στο χαμόγελο! Μαζί τους μόνο τέλεια μπορεί να περάσει κανείς! Η πρώτη τους επαφή με την επαγγελματική φωτογράφηση έγινε κατά την διάρκεια της Pre Wedding φωτογράφησής τους η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σούνιο και στην Ανάβυσσο! Αν και η φωτογράφηση αναβλήθηκε μία φορά λόγω βροχής, όταν τελικά έγινε, ο καιρός ήταν με το μέρος μας, αν και ομολογώ ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που παραλίγο να κάνουμε παραπέντε όλοι μαζί από τον πολύ αέρα.

Τίποτα όπως δεν θα μπορούσε να μας σταματήσει με ένα ζευγάρι σαν τον Γιώργο και την Αιμιλία. Γέλιο, γέλιο, γέλιο θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος αυτού του άρθρου και πραγματικά περάσαμε υπέροχα μαζί τους! Λίγες μέρες πριν το γάμο τους η pre wedding φωτογράφηση είναι σαν γιορτή που προηγείται του γάμου και πραγματικά κανένα ζευγάρι δεν πρέπει να χάνει αυτή την εμπειρία.

Γιώργο και Αιμιλία σας ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ για την εμπιστοσύνη σας και την συνεργασία σας και ανυπομονούμε πολύ για το γάμο σας, σε μια ημερομηνία πολύ ιδιαίτερη και για εμάς!!!