Η ομορφιά του χειμωνιάτικου γάμου!

Η φωτογράφηση του Πρωτοχρονιάτικου γάμου του Γιώργου & της Κατερίνας, στον Πύργο Πετρέζα

Ομολογώ, ότι αγαπώ τους καλοκαιρινούς γάμους. Κυριαρχεί παντού το χρώμα, ο ήλιος, μία ανεμελιά!

Σήμερα όμως θα σας μιλήσω για το πόσο όμορφος και εξίσου πετυχημένος, μπορεί να είναι ένας γάμος το χειμώνα, δίνοντάς σας κάποια παραδείγματα! Ξέρω, μπορεί να σας ανησυχεί ο καιρός, αλλά δεν έχει τελικά τίποτα να χάσει από έναν γάμο του Ιουλίου, γιατί και τον Ιούλιο βρέχει!

Τον χειμώνα κυριαρχούν το καφέ, το κίτρινο, το κόκκινο και η ατμόσφαιρα είναι πιο χουχουλιάρικη. Ο γάμος τον χειμώνα, θέλει οργάνωση όπως και κάθε γάμος. Είναι καλό να επιλέξεις, να γίνει πιο νωρίς το μυστήριο του γάμου σου. Μία ώρα που να έχει ακόμα φως κατά την άφιξή σου στην εκκλησία. Και επειδή είναι χειμώνας, έχεις μεγάλη ευελιξία και άνεση να βρεις την εκκλησία και την ώρα που εσύ επιθυμείς. Και είναι σχεδόν σίγουρο, ότι μετά την δική σας τελετή, δεν θα έχει άλλο μυστήριο και έτσι και εσείς αλλά και οι καλεσμένοι σας θα απολαύσετε περισσότερο την διαδικασία.

Ένα άλλο βάσανο που γλιτώνει κανείς τον χειμώνα, είναι ο εφιάλτης της ζέστης. Το αγόρι σου, δεν θα υποφέρει με το κοστούμι του και εσύ δεν θα ανησυχείς για το μακιγιάζ σου (βέβαια όπως έχω ξαναπεί, ένα καλό μακιγιάζ δεν έχει να φοβηθεί ποτέ, τίποτα).

Θέλετε να οργανώσετε τον γάμο σας σωστά; Αποκτήστε το Bridal Diary Book!

Και στο χώρο της δεξιωσης, θα έχεις μεγάλη ευελιξία! Μπορείς να κλείσεις τον χώρο που πάντα ονειρευόσουν και να φροντίσεις όλες τις λεπτομέρειες! Εδώ έχεις και μπόνους! Τον χειμώνα γλιτώνεις και τα κουνούπια!!!

Κάτι άλλο που θα σε εκπλήξει, είναι ότι μπορείς να βρεις, υπέροχα νυφικά και τον χειμώνα. Σαν αυτό της Κατερίνας, που έραψε τον νυφικό της στον οίκο Stylianos Atelier . Όπως θα δεις και εσύ παρακάτω, δεν έχει να χάσει τίποτα σε σχέση με ένα νυφικό της καλοκαιρινής κολεξιόν!

Ο γάμος τον χειμώνα έχει πιο επίσημο ύφος. Έχει μία άλλη νότα! Τα υφάσματα, τα χρώματα, το ύφος, έχουν μία βασιλική και ταυτόχρονα ρομαντική αίσθηση. Σαν το γάμο του Γιώργο και της Κατερίνας που επέλεξαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου την τελευταία μέρα του χρόνου! Συνηθισμένοι στο κρύο καθώς η pre wedding φωτογράφισή τους έγινε στο Μόναχο, οργάνωσαν άψογα έναν χειμωνιάτικο γάμο που μπορείς να δεις και εσύ τους τόνους και το ύφος που επέλεξαν και πόσο υπέροχος τελικά ήταν αυτός ο γάμος! 

Θέλετε να οργανώσετε τον γάμο σας σωστά; Αποκτήστε το Bridal Diary Book!