Ηλίας & Νατάσα

Φωτογραφία Γάμου Κτήμα Φιλία

Τον Ηλία και την Νατάσα τους συμπαθήσα από την πρώτη ματιά, πριν καλά καλά γνωριστούμε μεταξύ μας στην πρώτη μας συνάντηση. Είναι δύο άνθρωποι πραγματικά υπέροχοι, μεσά στο χαμόγελο, ντροπαλοί και πάνω από όλα, απλοί και γεμάτοι ευγένεια!!! Ειναι με λίγα λόγια το ζευγάρι που χαίρεσαι να δουλέψεις μαζί του και πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνανε να ειμαι εγώ η φωτογράφος του γάμου τους!

Ο γάμος είχε πολλές εκπλήξεις, με πρώτη και καλύτερη τον χορό του Ηλία έξω από το σπίτι της Νατάσας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της. Η Νατάσα εκείνη την στιγμή, ήταν έτοιμη και βγάζαμε οικογενειακες φωτογραφίες στον κήπο του σπιτιού της, όταν ακούστηκαν στο βάθος κορναρίσματα από αυτοκίνητα.

Τότε εγώ με αθώα απορία (μιας και ήξερα ακριβώς τι έμελλε να συμβεί μετά από λίγο) ρώτησα την Νατάσα….. «Νατάσα ακούς ότι ακούω???» Για το τι έγινε μετα νομίζω οι εικόνες θα μιλήσουν από μόνες τους!

Ο γάμος τους εγινε την Παρασκευή 4 Ιουλιου 2014, στο Κτήμα Φιλία στο Κορωπί όπως και το γαμήλιο πάρτυ και πραγματικά το γλέντι που ακολούθησε ήταν το κάτι άλλο!!!

Ηλία και Νατάσα πέρασα υπέροχα μαζί σας! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους, για την ευγένεια και την φιλοξενία σας, που με αγκαλιάσατε πρωτίστως σαν καλεσμένη σας και μετά σαν επαγγελματια και ο γάμος σας είναι κάτι που πραγματικά θα ήθελα να ξαναζήσω!!!

Να ζήσετε και πάντα να χαμογελάτε όπως την ημέρα του γάμου σας!!!!