Κοκκινονήσι, ένα νησάκι για ρομαντικούς!

Ρομαντική Pre wedding φωτογράφηση Κωνσταντίνος & Όλγα

Το νησάκι του Αγίου Νικολάου ή αλλιώς Κοκκινονήσια (ένα μικρο και ένα μεγάλο), είναι ένας ρομαντικός προορισμος θα έλεγα για κάθε ερωτευμένο ζευγαρι που θέλει να απομονωθει λίγο με το ταίρι του. Απέχει μόνο μισό ναυτικό μίλι από την ακτή και παρόλο που είναι τόσο κοντά, σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις φύγει κάπου μακρια!

Μακριά από την βουή της Αθήνας και τους λουόμενους αυτό το νησάκι με το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου μπορεί να σου χαρίσει την ηρεμία και την γαλήνη που αναζητάς! Ένα μπουκάλι κρασί και 3-4 σάντουιτς είναι το τέλειο γεύμα για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, όπου παράλληλα μπορεί να απολαύσει και το ιδωτικό του μπάνιο στην θάλασσα, κάνοντας βουτιές από την αποβάθρα του νησιού.

Ακόμα όμως και για τους πιο ρομαντικούς, είναι το τέλειο μέρος για μία βραδιά κάτω από τα άστρα, με υπνοσακο φυσικά!!!

Όμως η μαγεία αυτού του νησιού δεν σταματάει εδώ! Το νησάκι των μόλις 12 στρεμάτων που αναγράφεται στο ΦΕΚ του 1847 υπαγόμενο τότε στον Δήμο Κρωπίας (σήμερα ανήκει στον Δήμο Σπατών – Αρτέμιδας) δεν είναι μόνο για ρομαντικούς. Είναι και για τους ερωτευμένους με τα θαλάσσια σπορ, καθώς είναι πολλοί αυτοί που το επιλέγουν για τα αγαπημενα τους αθλήματα!

 

Ο Κωνσταντίνος, ο γαμπρός αυτού του άρθρου, ανήκει στην πρώτη κατηγορία…στους ρομαντικούς!

Εκτός από την αγάπη του για την Όλγα, έχει και ένα κρυφό και φανερό ταυτόχρονα πάθος γι αυτό το νησάκι! Ένα νησάκι που βλέπει πολλά πολλά χρόνια και ταυτόχρονα έχει φωτογραφίσει πολλές φορές!

Όπως ήταν φυσικό ήθελε τους δύο έρωτες του μαζί! Έτσι η pre wedding φωτογράφηση τους, έγινε στα Κοκκινονήσια!

Εσείς, το μόνο που έχετε πλέον να κάνετε, είναι να δείτε την φωτογράφηση των μελλόνυμφων και να προγραμματίσετε μία εκδρομή με το ταίρι σας στο νησάκι του Αγίου Νικολάου! Και γιατί όχι…να κάνετε την πρόταση γάμου σας σε αυτό το νησι!

Θέλετε να οργανώσετε τον γάμο σας σωστά; Αποκτήστε το Bridal Diary Book!

Αγάπη, φροντίδα και απλές στιγμές! Αυτό χρειάζεται ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος!