Κώστας & Λιάνα

Φωτογράφηση Γάμου Αγία Φωτεινή Νέας Σμύρνης – Αμπελώνες Μάρκου

Θέλω να πω τόσα μα τόσα πολλά για τον Κώστα και την Λιάνα που πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω και αυτό είναι που μου αρέσει πολυ σε αυτή την δουλειά, γιατί γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους και γίνονται κομμάτι της ζωής σου από εκεί που μέχρι χτες σου ήταν εντελώς άγνωστοι!

Έτσι λοιπόν ο Κώστας και η Λιάνα είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας και πραγματικά χαιρόμαστε πάρα πάρα πολυ γι αυτό!

Ας τα πιάσω από την αρχή. Ο Κώστας και η Λιάνα ήρθαν στο studio μας για το πρώτο ραντεβού για να γνωριστούμε και για να τους παρουσιάσουμε την δουλειά μας. Ολοκληρώθηκε το ραντεβού, μας χαιρέτησαν και έφυγαν. Δεν πέρασε πολύ ώρα, χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο Κώστας που με ενημέρωνε ότι θέλουν να αναλάβουμε εμείς την φωτογράφηση και την κινηματογράφηση του γάμου τους. Λίγες μέρες μετά ξανασυναντηθήκαμε για τις λεπτομέριες και από εκεί και μετά ξεκίνησε το κοινό μας ταξίδι. Μιλάγαμε μεταξύ μας σαν να ήμασταν χρόνια γνωστοί. Μας μίλησαν με πολύ αγάπη για τον σκύλο τους τον Ρήγα και τους είπαμε και εμείς ότι θέλουμε να πάρουμε σκύλο αλλά ακόμα το ψάχνουμε. Ξέχασα βέβαια να σας πω, οτι ο Ρήγας…δηλαδή ο Κώστας και η Λιάνα, ειναι η αιτία που αποκτήσαμε και εμείς σκύλο…τον Ερμή. Δύο μέρες μετά από το ραντεβού μας μπήκα σε ένα pet shop για να πάρω κάτι για τον Ρήγα για να το στείλω έκπληξη στον Κώστα και στην Λιάνα. Μη γνωρίζοντας εγώ από σκυλίσια θέματα, προσπαθούσε η υπάλληλος του καταστήματος να βγάλει άκρη μαζί μου, μέχρι που η αδερφή μου ξαφνικά μου λέει «κοίτα…κουτάβια». Δεν έδωσα σημασία γιατί δεν ήθελα να αγοράσω καθαρόαιμο σκύλο, μιας και προτιμούσα κάποιο ημίαιμο. Μου το έλεγε ξανά και ξανά μέχρι που μου λέει «χαρίζονται». Εκεί είδα τον Ερμή για πρώτη φορά και μέσα σε 5 λέπτα είχαμε πάρει την απόφαση ότι θα είναι το τέταρτο μέλος της οικογένειάς μας. Ένα ημίαιμο λαμπραντόρ με καναδέζικο λυκόσκυλο. Το ίδιο απόγευμα ανέβασα στο facebook φωτογραφία του Ερμή γράφοντας : «ορισμένα πράγματα είναι καρμικά» . Δεν πέρασε πολύ ώρα όταν έλαβα μήνυμα από την Λιάνα «πλάκα μου κάνεις….πώς, που , ποτε» και η απάντησή μου «δεν μπορώ να σου πω, αλλά έχει να κάνει με εσάς » χωρίς να πω κάτι παραπάνω για να μην μάθει την έκπληξη. Την επόμενη μέρα, μόλις έλαβαν το δώρο μας κατάλαβαν τι είχε γίνει και μιλούσαμε στο τηλέφωνο πόση ώρα καθώς μας συμβούλευαν τι έπρεπε να κάνουμε……Μην ξεχνάτε (όσοι έχετε σκύλο ξέρετε) ότι είχαμε περάσει ήδη ένα 24 ωρο με κλάμματα προσαρμογής από τον Ερμή.

Λίγες μέρες μετά κάναμε το Pre Wedding Film του Κώστα και της Λιάνας το οποίο προβλήθηκε στον χώρο της δεξίωσης στους Αμπελώνες Μάρκου μαζί με ένα βίντεο που ετοιμάσαμε έκπληξη από τις κουμπάρες Άννα και Κατερίνα και τον φίλο τους Αντώνη, για το ζευγάρι. Στο Pre Wedding film πέρα από τον Κώστα και την Λιάνα συμμετείχαν και οι τρεις κουμπάροι τους, η Άννα, η Κατερίνα, ο Γιάννης και ο φίλος τους Αντώνης. Τα γυρίσματα κράτησαν δύο μέρες και βλέποντας μετά εγώ τα backstage από το pre wedding film, κρατούσα την κοιλιά μου από τα γέλια γιατί οι κουμπάροι – φίλοι των παιδιών δεν τους άφηναν σε ησυχία από τα πειράγματά τους.

Ακουλούθησε η Pre Wedding φωτογράφηση του Κώστα και της Λιάνας στην Πλάκα, που πραγματικά ήταν μια από τις ποιο απολαυστικές φωτογραφήσεις που έχω κάνει!

Η μέρα του γάμου υπέροχη….όλα ήταν τόσο όμορφα αλλά πως είναι να μην είναι όλα τέλεια με τέτοιο ζευγάρι, τέτοιους κουμπάρους και τέτοιους φίλους. Ο Κώστας ήταν χαλαρός και ήρεμος όπως πάντα και η Λιάνα όλο εκπλήξεις….όπως πάντα. «Λιάνα πώς είσαι την ρωτάω» και μου λέει «Έχω άγχος…αλλά όχι για τον Κώστα αλλά που θα είμαι με το νυφικό στην εκκλησία» Δεν θα ξεχάσω τα γέλια με τις κουμπάρες και το μόνο που της έλεγα ήταν «είσαι τρελή!»

Ο γάμος έγινε στην Αγία Φωτεινή στη Νέα Σμύρνη και η δεξιωση στους Αμπελώνες Μάρκου σε έναν πραγματικά πολύ ωραίο χώρο, πολύ καλή οργάνωση, ωραίο φαγητό και με έναν dj που πραγματικά ήταν τρομερός!

Εντύπωση επίσης έκανε η εκπληκτική τούρτα η οποία πέρα από το υπέροχο σχέδιο της, ήταν και διαφορετική μιας και ήταν σοκολατίνα και όχι η λευκή όπως συνηθίζεται. Και βέβαια δεν θα ξεχάσω και τα υπέροχα μπισκοτάκια γαμπρό και νύφη που ήταν πεντανόστιμα! Τα υπέροχα αυτά γλυκά ετοίμαστε το Cake Palace .

Κώστα και Λιάνα…ξέρετε πώς νιώθουμε για εσας. Θέλω όμως να σας ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά, για όλα, για την ευγένειά σας και την εμπιστοσύνη σας! Επίσης ευχαριστώ πολύ τους γονείς σας για την φιλοξενία τους, για την συνεργασία τους και για τα καλά τους λόγια που μας έλεγαν όλη την ώρα, τις πανέμορφες κουμπάρες Άννα και Κατερίνα που ήταν απλά τέλειες, τον κουμπάρο Γιάννη με το απίστευτο look του και τον Αντώνη την πιο τρελή μορφή που υπάρχει.