Κώστας & Λιάνα

Pre wedding φωτογράφηση στην Πλάκα

Όταν κάναμε την φωτογράφηση του Δημήτρη και της Ειρήνης στην Πλάκα , ήθελα να ξαναπάω στο συγκεκριμένο σημείο να φωτογραφίσω και μέρα. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε με τον Κώστα και την Λιάνα να κάνουμε εκεί την pre wedding φωτογράφησή τους.

Το μόνο που έχω να πω, είναι ότι περάσαμε SUPER!!!!! Ξεκινήσαμε γύρω στις 16:00. Θυμάμαι ότι όλη την ώρα γελάγαμε γιατί ο Κώστας είναι πολύ εκφραστικός και έκανε συνέχεια γκριμάτσες!!! Πέρασε η ώρα και κατά τις 19:00 είπαμε να κάτσουμε για έναν καφέ για να νυχτώσει και να συνεχίσουμε, με την νυχτερινή φωτογράφηση. Το αποτέλεσμα;

Αντί για καφέ ήπιαμε ουζάκι, τρώγαμε όλη την ώρα μεζέδες και μιλούσαμε ασταμάτητα μέχρι τις 23:30 όπου ζαλιζμένοι «λιγάκι» από το ούζο αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την φωτογράφηση κάτω από την Ακρόπολη!

Πραγματικά αυτό το απόγευμα δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ! Και χαίρομαι, γιατί σε λίγες μέρες είναι ο γάμος τους και ανυπομονούμε πάρα πολύ για την φωτογράφηση και κινηματογράφησή του!

Θέλω να τους ευχηθώ μέσα από εδώ, μιας και αύριο 1 Νοεμβρίου έχουν επέτειο σχέσης 10 χρόνων, να είναι πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι και να μην αλλάξουν τίποτα γιατί απλά είναι υπέροχοι! Σας ευχαριστούμε πολύ πολύ που μπήκατε στην ζωή μας! Έχουμε συνέχεια μαζί! Φιλιά πολλά!!!