Κώστας & Μαρκησία

Φωτογράφηση Γάμου στην Κηφισιά

Ο γάμος του Κώστα και της Μαρκησίας, ήταν γεμάτος απλότητα, ρομαντισμό, αγάπη και έρωτα και είμαστε πραγματικά πολύ ευτυχείς που ήμασταν εκεί μαζί τους, στην τόσο δυνατή στιγμή της ζωής τους! Ο γάμος έγινε στην Αγία Τριάδα στην Νέα Κηφισιά και η δεξίωση στο Κτήμα Γρέγου στην Βαρυμπόμπη.

Ήταν όλα τόσο όμορφα σα να ήταν βγαλμένα από παραμύθι. Οι ματιές που αντάλλασε το ζευγάρι όλη την βραδιά, το χαμόγελο στα χείλη τους και ο ρομαντισμός τους, μας έκαναν να περάσουμε υπέροχα και να χαρούμε μαζί τους, σε αυτό το νέο τους ξεκίνημα σαν ζευγάρι. Ήταν πραγματικά μία μαγευτική βραδιά!

Τα ρούχα τους, το μακιγιάζ της Μαρκησίας που επιμελήθηκε ο Γιάννης Κασίμης, τα πρωτότυπα παππούτσια της Μαρκησίας, ο στολισμός, οι μπομπονιέρες, το υπέροχο δείπνο…όλα μα όλα ήταν πραγματικά υπέροχα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Κώστα και την Μαρκησία αρχικά για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία τους μαζί μας και επιπλέον που μας αγκάλιασαν αυτοί και οι δικοί τους άνθρωποι με την ευγένειά τους, τα καλά τους λόγια και τον σεβασμό τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ γιατί μας δίνετε δύναμη να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πιο πολύ….την αγάπη μας για την φωτογραφία και την κινηματογράφηση γάμου.

Κλείνω αυτό το άρθρο με τους στίχους από ένα ποίημα του Γ. Ρίτσου, ένα ποίημα που συνόδευε την μπομπονιέρα του Κώστα και της Μαρκησίας, ευχαριστώντας με αυτό τον τρόπο τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

«Το κορμί μας περήφανο απ΄της χαράς την ομορφιά, το χέρι μας παντοδύναμο απ΄την ορμή της αγάπης, μέσα στην φούχτα της αγάπης χωράει το σύμπαν, άξιζε να υπάρξουμε για να συναντηθούμε»