Κουμπαριά γάμου! Μία επιλογή για μια ζωή!

Φωτογράφηση γάμου Διαμαντής & Μαρία Άγιος Νικολαος Αναβύσσου

Την ημέρα του γάμου υπάρχει ένα σημαντικό άτομο δίπλα στο γαμπρό και στη νύφη και αυτό δεν είναι άλλο από τον κουμπάρο του γάμου! Είναι αυτός που θα τρέξει για το ζευγάρι, είναι αυτός που είναι σημαντικό κομμάτι της τελετής του γάμου, είναι το κεντρικό πρόσωπο μετά το ζευγάρι!

Είναι αυτός που χαίρεται για το ζευγάρι σαν να παντρεύεται ο ίδιος. Είναι αυτός που θα τρέξει για πολλά την ημέρα του γάμου και όχι μόνο. Και είναι μία επιλογή ζωής, αφου για πολλά πολλά χρόνια θα είναι το πρόσωπο άμεσα συνδεδεμένο με την πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού!!!

Χαίρομαι όταν βλέπω κουμπάρους να δακρύζουν και να γελούν σαν να είναι ο δικός τους γάμος….να χαίρονται για την χαρά των φίλων τους!

Γι αυτό και η επιλογή του κουμπάρου είναι επιλογή για μια ζωή!!!

Ο γάμος του Διαμαντή και της Μαρίας, έγινε στον Άγιο Νικόλαο Αναβύσσου και μπορώ να πω ότι οι κουμπάροι τους ήταν κάτι παραπάνω από αδέρφια δίπλα τους! Όλος ο γάμος μία μεγάλη παρέα. Μία παρέα από αγαπημένα πρόσωπα που γιόρτασαν τα 17 χρόνια (αν δεν κάνω λάθος) του Διαμαντή και της Μαρίας που είναι μαζί σαν ζευγάρι και ήταν όλοι εκεί για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους!!!

Αυτή είναι η ιστορία της ημέρας του γάμου τους, μέσα από τα δικά μου μάτια. Και εγώ πλέον αναμένω και προσμονώ για την Next Day φωτογράφισή τους!!!