Μανούλα εδώ και 2 χρόνια…Μαρία & Ελένη!

Φωτογράφιση με την μαμά μου στο πάρκο!

Μέχρι πριν γίνω μαμά, δεν μπορούσα να καταλάβω αυτόν τον μαγικό δεσμό μεταξύ μαμάς και παιδιού. Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω ότι γεννήθηκα για να γίνω μαμά…Και όμως, όταν απέχτησα τον γιο μου, ερωτεύτηκα αυτό το πλάσμα όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Η καρδιά μου έπαψε να χτυπάει για μένα και άρχισε να χτυπάει για τον Μαριούλη μου!

Φέτος η χρονιά είχε πολλές ανατροπές, που με έκαναν να καταλάβω και να κατανοήσω ότι όλα είναι σχετικά και ότι η κάθε στιγμή είναι μοναδική. Η κάθε στιγμή είναι τώρα…όχι αύριο!

Έτσι σκέφτηκα να κάνω πράξη κάτι που είχα πολύ καιρό στο μυαλό μου και αυτό ήταν μία φωτογράφιση μόνο για αυτό τον μαγικό δεσμό….μαμάς και παιδιού!

Μία πολύ ιδιαίτερη σχέση..ένας πολύ δυνατός δεσμός ο οποίος γεννιέται από την πρώτη στιγμή! Ένας δεσμός, που τίποτα δεν μπορεί να τον σπάσει. Μία αγάπη γεμάτη ανιδιοτέλεια! Δύο και παραπάνω καρδιές που χτυπάνε σαν μία! Μαμά, μανούλα, μαμάκα!

Κάθε φωτογράφιση έχει την δική της ταυτότητα…και κάθε φωτογραφιζόμενος την δική του προσωπικότητα…και όταν μιλάμε για παιδια….πας με τα δικά τους νερά!

Δεν υπάρχουν στησίματα και κανόνες…απλά αποτυπώνεις αυτά που σου προσφέρουν και γελάς με την καρδιά σου για την απλότητα και αθωότητά τους!

Η Μαρία είναι μανούλα εδώ και δύο χρόνια και έχει μία υπέροχη κορούλα την Ελένη…Προσπαθώ να θυμηθώ πόσα τοστ έφαγε αυτό το παιδί προκειμένου να κάτσει να βγάλουμε φωτογραφίες! Τελικά..και φωτογραφίες βγάλαμε και η Ελενίτσα έφαγε τα τόστ της και εγώ είμαι χαρούμενη που πραγματοποίησα κάτι που ήθελα πολύ!

Η Μαρία ήρθε στην φωτογράφιση μαζί με την ξαδέρφη της Σόνια και την ανηψιά της Ειρήνη.

Για να δείτε την φωτογράφιση της Σόνιας και της Ειρήνης πατηστε εδώ .

Για να δείτε την φωτογράφιση με την ξαδέρφη της πατήστε εδώ .