Μάριος & Ιωάννα Pre Wedding

Φωτογράφηση στην Πλάκα

Ο Μάριος και η Ιωάννα είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι, ευγενικοί, ευαίσθητοι, γεμάτοι καλοσύνη και σαν ζευγάρι παααααααααρα πολύ ερωτευμένοι, που δεν χρειάζεται να το φωνάξουν, γιατί απλά τα μάτια τους το λένε αντί γι αυτούς. Δύο άνθρωποι που είναι ο ένας πλασμένος για τον άλλο! «Δεν εγκαταλείπουμε ποτέ» μου είχε πει κάποια στιγμή ο Μάριος και πραγματικά αγωνιστές και οι δύο, πολεμάνε καθημερινά για τα πιστεύω τους και τα θέλω τους, μαζί σαν ένα!

Η λέξη «χαρά» είναι πραγματικά λίγη μπροστά σε αυτό που νιώθω κάθε φορά που βρίσκομαι μαζί τους. Έτσι η pre wedding φωτογράφηση τους που έγινε στην Πλάκα, ήταν αυτό που λέμε το…..αναβολικό μου για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ.

Ένα αναβολικό που η επίδρασή του δεν έχει τελειώσει, καθώς ακόμα και σήμερα που επέλεγα τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιούσα για το συγκεκριμένο άρθρο, με έκαναν να ταξιδεύω σε αυτό το όμορφο απόγευμα της φωτογράφησης τους και παρέα με το αγαπημένο μου τραγούδι που ηχεί στα αυτιά μου (Emeli Sande, My kind of love) γράφω αυτες τις λέξεις οι οποίες βγαίνουν μέσα από την καρδιά μου.

Μάριε και Ιωάννα, ανυπομονώ πάρα πολύ για τον γάμο σας και είμαι σίγουρη ότι μαζί σας θα περάσουμε ένα πραγματικά τέλειο από κάθε άποψη Σαββατοκύριακο!!!

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι η φωτογράφος του γάμου σας!