Οικογενειακή φωτογράφηση στο Λαγονήσι!

Πολλές φορές με ρωτάνε ποια φωτογράφηση είναι ποιο δύσκολη…

Ο γάμος, η βάπτιση ή όλες οι άλλες. Κάθε φορά δυσκολεύομαι να απαντήσω, γιατί το να είσαι φωτογράφος είναι ένα αρκετά δύσκολο επάγγελμα. Ξέρω….πολύ πιθανόν να πιστεύετε ότι είναι κάτι απλό. Ότι πατάμε απλά ένα κουμπί. Με μεγάλη μου χαρά όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, μπορεί να έρθει μαζί μου σε μία φωτογράφηση. Όμως όσα χρόνια ασκώ αυτό το επάγγελμα, ακόμα και σήμερα δεν έχω καταφέρει να απαντήσω ποιο είναι πιο δύσκολο. Η λίστα μου πάντα όπως και κάθε λίστα είχε υπέρ και κατά. Δεν είναι όλες οι δουλειες το ίδιο.

 

 

Η κάθε μία έχει την δυσκολία και την διαφορετικότητά της. Έχει πολλές δυσκολίες το να είσαι φωτογράφος. Άρα εκεί που καταλήγω είναι ότι όλες οι φωτογραφήσεις είναι δύσκολες. Άλλοι άνθρωποι καθε φορά, άλλη ώρα, άλλη τοποθεσία άλλες συνθήκες….τίποτα τυπωποιημένο.

Αυτό που τις κάνει όμως λιγότερο δύσκολες είναι οι άνθρωποι που έχεις πλάι σου. Οι άνθρωποι που σε αγκαλιάζουν και σε έχουν σαν δικό τους…σαν κομμάτι της ζωής τους, της οικογενειάς τους.

Τότε ναι……η φωτογράφηση είναι εύκολη. Γιατί νιώθεις ότι δεν δουλεύεις.

Γιώργος, Αιμιλία, Κυριακή, Bruno, Bianca,…..μία ιστορία από το 2014! 4 χρόνια μετά αυτή η σχέση… Γάμος, νεογέννητο, βάπτιση, οικογενεική φωτογράφηση, έχει γίνει πλέον οικογενειακή υπόθεση!

Γιατί είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που δεν χρειάζεται να δουλέψει ούτε μία μέρα στη ζωή του!