Πέτρος & Νικολίτσα

Φωτογράφιση Pre Wedding στην Ύδρα

Σχεδόν όλα τα ζευγάρια όταν έρχονται για το πρώτο τους ραντεβού, με ρωτάνε τι είναι καλύτερο να διαλέξουμε; Pre wedding φωτογράφιση ή Day after φωτογράφιση ; Αν πρέπει να διαλέξετε, Day After τους απαντώ. Στην πραγματικότητα όμως είναι και τα δύο πολύ σημαντικά. Το κάθε ένα για τον δικό του λόγο. Σε επόμενα άρθρα μου θα σας αναλύσω την σημασία και των δύο αλλά θα σας αναφέρω δυο πράγματα εδώ για το Pre Wedding!

Τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν σίγουρα δεν είναι επαγγελματίες μοντέλα! Καλά…παντρεύονται και οι επαγγελματίες , αλλά καταλαβαίνεται πως το λέω. Είναι λοιπόν, απλοί άνθρωποι, καθημερινοί όπως εγώ, εσείς, όπως όλοι μας! Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχει μία αμηχανία για το τι είναι επαγγελματική φωτογράφιση και πώς πρέπει να στηθώ για να βγώ ωραίος – α, μα δεν βγαίνω ωραίος – α κοκ που όλοι προβληματιζόμαστε με την φωτογραφία. Έτσι λοιπόν το ζευγάρι που επιλέγει να κάνει Pre wedding φωτογράφιση, παίρνει μία πρώτη εμπειρία από το τι σημαίνει επαγγελματική φωτογράφιση, μαθαίνουν την σωστή στάση του σώματος αφού τους βοηθάει ο φωτογράφος τους σε αυτό, αλλά και παίρνουν μία πρώτη γεύση για το γάμο τους. Το πιο σημαντικό ομως από όλα είναι ότι εξοικειώνονται και φωτογραφικά με το φωτογράφο που έχουν επιλέξει για να είναι δίπλα τους στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους!

Είναι τόσο σημαντική αυτή η σχέση που πρέπει και οι δύο πλευρές να έρθουν κοντά , να χτίσουν μία σχέση εμπιστόσύνης αλλά και να νιώθουν τόσο κοντά, έτσι ώστε να γίνουν ένα όσο περίεργο και να ακούγεται αυτό.

Γιατί ; Γιατί αν δεν νιώθω το ζευγάρι κοντά σε εμένα αλλά και το ζευγάρι εμένα κοντά τους, πώς θα καταγράψω τις στιγμές τους, εγώ αντί γι αυτούς με την ίδια ένταση και σημασία σαν να το έκαναν οι ίδιοι;

Ένα ζευγάρι μου που επέλεξε την Pre Wedding φωτογράφιση για τον γάμο τους ήταν ο Πέτρος και η Νικολίτσα και ταξιδέψαμε μέχρι την κοντινή και πανέμορφη όμορφη Ύδρα για να την πραγματοποιήσουμε. Ομολογώ ότι τους περίμενα πιο αγχωμένους αλλά τελικά από το πρώτο κιόλας κλικ ήταν χαλαροί και απόλαυσαν την διαδικασία όπως εγώ. Το mood της ημέρας; Γέλιο, γέλιο, γέλιο, ιδρώτας, ζέστη, γέλιο, γέλιο, και περπάτημα!!! Νομίζω 4 χιλιομετράκια τα περπατήσαμε αλλά οι εικόνες που μου χάρισαν ομολογώ ότι άξιζε και με το παραπάνω για αυτή την εμπειρία!

Τι μένει τώρα; Πραγματικά ανυπομονώ για τον γάμο τους αλλά και την Day after φωτογράφιση τους!!!

Πέτρο και Νικολίτσα σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη σας , από την πρώτη κιόλας στιγμή που γνωριστήκαμε!