Πώς να ξεχωρίσεις το καλό κτήμα για τον γαμο σου!

Φωτογράφηση γάμου Πέτρος & Νικολίτσα Κτήμα ‘Επαυλις

Όπως και να το κάνουμε…το γλέντι εμείς οι Έλληνες το έχουμε στο αίμα μας…και τον χoρό αλλά και το φαγητό! Μία μεγάλη επένδυση την ημέρα του γάμου, είναι η επιλογή του χώρου της δεξίωσης καθώς εκεί τα ζευγάρια δίνουν μεγάλη έμφαση και φυσικά πηγαίνει και το μεγαλύτερο μέρος του προυπολογισμού του γάμου τους! Είναι λογικό λοιπόν η έρευνα αγοράς που πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι να είναι προσεκτική και να επιλέξει το κτήμα ή των χώρο δεξιώσεων…με όχι σαν βασικό γνώμονα το οικονομικό αλλά και το τι επίπεδο υπηρεσιών προσφέρει ένα κτήμα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω παρευρεθεί σε χώρο δεξίωσης, όπου το φαγητό ήταν άγευστο, παγωμένο, το προσωπικό ανεπαρκής έως ανύπαρκτο και έχω δει ζευγάρια μου στεναχωρημένα να νιώθουν ότι δεν έχουν ικανοποιήσει τους καλεσμένους τους και ότι πήγαν τόσα λεφτά χαμένα!

Το ξέρω…οι καιροί είναι δύσκολοι….αλλά κάτι, όταν το πληρώνεις φτηνά….στην συνέχεια το πληρώνεις πολύ ακριβά!

Για την επιλογή του χώρου θα πρέπει το ζευγάρι να ξεκινά αρκετό καιρό πριν….Ένας χρόνος με 6 μήνες ανάλογα την σεζόν είναι καλά. Θα πρέπει να χτιστεί μία σχέση εμπιστοσύνης με τους υπευθύνους του χώρου και στην συνέχεια να συζητηθούν όλα αυτά που είναι σημαντικά για εκείνη την μέρα. Τι προσφέρει ο συγκεκριμένος χώρος, πώς μπορεί να ανταπεξέλθει σε περίπτωση βροχής, πόσο προσωπικό έχει και φυσικά….να κάνετε γευστική δοκιμή. Να συζητήσετε μαζί του τα θέματα της μουσικής και του φωτισμού αν τα παρέχει και όλα αυτά τα μικρά αλλά σημαντικά που προκύπτουν όταν πρέπει να ικανοποιήσεις τόσο κόσμο!

Χαίρομαι που το Κτήμα Έπαυλις όπου επέλεξαν ο Πέτρος και η Νικολίτσα να κάνουν τον γάμο τους και το γαμήλιο πάρτυ τους, με εξέπληξαν ευχάριστα. Η αμεσότητα του προσωπικού, η ταχύτητα να επιλύσουν οτιδήποτε και να λειτουργούν όλα τέλεια, πραγματικά με έκαναν να χαρώ γιατί όλα αυτά συνδιάστηκαν με το υπέροχο και ζεστό φαγητό καθώς και το πολύ ωραίο κρασί που είχαν…Και ξέρετε….συνήθως εμείς οι φωτογράφοι….δεν έχουμε και την καλύτερη αντιμετώπιση από τα κτήματα αν και θα έπρεπε… Και εγώ προσωπικά ένα καλό κτήμα αρχικά το καταλαβαίνω από το πώς συμπεριφόνται σε έναν άλλο επαγγελματία. Γιατί αν εμένα μου φερθούν με ευγένεια, επαγγελματισμό και σεβασμό….φανταστείτε πώς θα είναι στους καλέσμένους σας!!!

Ευχαριστώ πολύ τον Μέτρ και το υπόλοιπο προσωπικό του Κτήματος Έπαυλις για την άψογη συνεργασία τους μαζί μου όσον αφορά στην συνέργασία μας…αλλά και στο πώς συμπεριφέρθηκαν σε μένα και στην ομάδα μου!

Όσο αφορά τον Πέτρο & την Νικολίτσα….έμπειροι πλέον μετά από την pre wedding φωτογράφιση τους στην Ύδρα….απόλαυσαν τον γάμο τους όσο τίποτα άλλο και πόζαραν για μένα με άνεση και χωρίς άγχος…

Και για να δείτε πόσο καλά εκπαιδέυτηκαν στην φωτογράφηση δείτε εδώ φωτογραφίες από το Next day τους!

Πέτρο & Νικολίτσα…σας αγαπώ!