Πριν ξεκινήσεις την έρευνα αγοράς για τον γάμο σου

Ρομαντικός Πολιτικός Γάμος Δημήτρης & Αγγελική

Στο ξεκίνημα της έρευνας αγοράς για τον γάμο σου, πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι θες. Και όχι απλά να το λες….να έχεις κατανοήσει πλήρως τι θες.

Σκέψου για παράδειγμα, όταν πας στο super market και θες να φτιάξεις μία συγκεκριμένη συνταγή φαγητού,  έχεις μαζί σου μία λίστα με τα υλικά που χρειάζεσαι.

Στη συνέχεια ετοιμάζεις την συνταγή με τα συγκεντρωμένα υλικά.

Πάμε τώρα να αναλύσουμε αυτή την απλή συνήθεια.
♥ Θέλεις να ετοιμάσεις ένα ιδιαίτερο γεύμα. Αρχίζεις λοιπόν να σκέφτεσαι τι θα ετοιμάσεις. Στη συνέχεια καταλήγεις σε αυτό που θες. Ψάχνεις την πιο ωραία συνταγή που να ταιριάζει πιο πολύ σε σένα και στις μαγειρικές σου ικανότητες αλλά και στην τσέπη σου (αλλά αν θες να ετοιμάσεις κάτι καλό….ξερεις ότι δεν θα σκεφτείς την τσέπη σου), καταλήγεις σε συνταγή και στη συνέχεια γράφεις τα υλικά! Πριν λοιπόν πας στο super market έχεις κάνει 4 βήματα. Μπορεί να μην το είχες συνειδητοποιήσει πιο νωρίς ότι  κάνεις αυτά τα βήματα γιατί γίνονται μηχανικά, αλλά όμως τα κάνεις και διευκολύνουν την ζωή σου!

Σκέψου τώρα, ότι παραλείπεις και τα 4 αυτά βήματα και πας κατευθείαν στο super market. Θα περιφέρεσαι στους διαδρόμους χωρίς να ξέρεις τι θέλεις ακριβώς,

θα χάσεις αρκετό χρόνο και τελικά θα επιλέξεις κάτι που δεν θα είναι αυτό που θες 100%, δεν θα σου αρέσει, θα χάσεις πιο πολλά χρήματα από ότι αν πήγαινες οργανωμένη, το μαγείρεμα δεν θα σου βγει και ίσως καταλήξεις σε σουβλάκια ή σε μακαρονάδα!

Μετά από έρευνα όλα αυτά τα χρόνια, καταλήγω ότι το 90% των ζευγαριών, ξεκινάνε την έρευνα αγοράς τους χωρίς να έχουν καταλήξει στο πώς θέλουν να είναι ο γάμος τους.

Ευτυχώς ο Δημήτρης & η Αγγελική, ήταν από τα ζευγάρια που ήξεραν ακριβώς πώς θέλουν να είναι ο γάμος τους!

Και οι επιλογές τους, τους δικαίωσαν!

Σκέψου καλά πώς θες να είναι ο γάμος σου και αν θες να μάθεις ακόμα περισσότερα μπορείς να επισκευτείς το Bridal Diary για να σε προετοιμάσει από την αρχή μέχρι το τέλος!

Μέχρι όμως τότε μπορείς να πάρεις ιδέες, από το τέλειο φόρεμα της Αγγελικής από Madame Shou Shou όπως και το μακιγιάζ της απο την Make up artist Όλγα Τυπάλδου

Θέλετε να οργανώσετε τον γάμο σας σωστά; Αποκτήστε το Bridal Diary Book!

Η φωτογραφία δεν είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας, αλλά της ψυχής μας!