Ρομαντικός γάμος στο Μελίσσι Κορινθίας

Βασίλης & Δήμητρα

H χημεία ανάμεσα σε δύο ή και περισσοτέρους ανθρώπους είναι κάτι που καθορίζει την πορεία μας σε μια χρονική στιγμή ή και για πάντα.

Δεν θυμάμαι να έχω συνεργαστεί με κάποιο ζευγάρι και να μην έχω λάβει υπόψιν μου την αύρα ανάμεσά μας.

Εξάλλου όπως λέω και στα υποψήφια ζευγάρια, το πιο σημαντικό εκτός από την επιλογή του στύλ του φωτογράφου, είναι να νιώθετε καλά μαζί του, αλλά και αυτός μαζί σας.

 

Ακόμα και αν κυριαρχεί στην κουλτούρα μας η πεποίηθηση ότι ο φωτογράφος δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, απλά πατάει ένα κουμπί, στην πραγματικότητα πατώντας αυτό το κουμπί δίνει ένα κομμάτι απο την ψυχή του και δίνει ζωή και ταυτότητα σε μία εικόνα, που χωρίς αυτόν απλά θα χανόταν σαν χρυσόσκονη στον χρόνο.

Δεν μου αρέσει απλά να πατάω ένα κουμπί. Θέλω να δίνει πνοή στην στιγμή! Και για να μπορώ να το κάνω αυτό, πρέπει να υπάρχει χημεία με τα ζευγάρια μου!

Το να είσαι καλλιτέχνης δεν ζεις μόνο με το εισόδημα. Θέλει τροφή και η ψυχή σου και αυτό το καταφέρνει κανείς μόνο αν δίνει την ψυχή του σε αυτούς που τον επιλέγουν! Αντιφατικό έτσι; Και όμως μόνο τότε η ψυχή μου είναι χορτάτη! Όταν μπορώ και την δίνω απλόχερα στα ζευγάρια μου που με εμπιστεύονται τυφλά!

Θέλετε να οργανώσετε τον γάμο σας σωστά; Αποκτήστε το Bridal Diary Book!

O φωτογράφος στη πραγματικότητα δίνει ένα κομμάτι απο την ψυχή του και δίνει ζωή και ταυτότητα σε μία εικόνα, που χωρίς αυτόν απλά θα χανόταν σαν χρυσόσκονη στον χρόνο