Σπύρος, Εβελίνα & Μπέμπης

Η φωτογράφηση μιας νέας οικογένειας

Μία νέα οικογένεια μέσα από την φωτογράφηση εγκυμοσύνης & νεογέννητου

Με την Εβελίνα είχαμε κανονίσει από τις πρώτες κιόλας μέρες της εγκυμοσύνης της, να κάνουμε φωτογράφηση εγκυμοσύνης και νεογέννητου! Αφού μπήκε στον 8ο μήνα και ολοκληρώσαμε την φωτογράφηση εγκυμοσύνης της, βγάζοντας υπέροχες φωτογραφίες, περιμέναμε με ανυπομονησία πότε θα γεννήσει για να γνωρίσουμε τον μικρό μπόμπο (έτσι τον λέει ο γιος μου) αλλά και για να κάνουμε την πρώτη φωτογράφηση του νεογέννητου μωρού τους και της οικογένειας τους.

9/12/2012 η Εβελίνα γέννησε και 10 μέρες αργότερα πήγα στο σπίτι τους για να γνωριστώ και φωτογραφικά με τον νέο μας φίλο!

Δεν υπάρχουν λέξεις πραγματικά να εκφράσω την ζεστή αύρα που είχε αυτό το σπίτι. Αγάπη, έρωτας, φροντίδα, τρυφερότητα….όλα αυτά τα συναισθήματα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα του Σπύρου και της Εβελίνας που κρατούσαν τον μικρούλη γιο τους και πραγματικά έλαμπαν από ευτυχία!!!
Δεν θέλω να σας κουράσω με πολλές λέξεις γι αυτό θα σας αφήσω να απολαύσετε τις φωτογραφίες τους, τόσο από την εγκυνοσύνη της Εβελίνας αλλά και από τον ερχομό του μικρού μας φίλου!

Επίσης μπορείτε να απολαύσετε αυτή την νέα και υπέροχη οικογένεια σε δράση μέσα από ένα video Family Moments του Κωνσταντίνου Σαϊνη πατώντας εδώ

Σπύρο & Εβελίνα ας ευχόμαστε να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι και σας ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!