Όταν ο φωτογράφος έρχεται αντιμέτωπος με την φύση!

Φωτογράφηση Pre Wedding Αντώνης & Φρόσω Τρίκαλα Κορινθίας

Σχεδόν πάντα προτρέπω τα ζευγάρια μου να επιλέξουν να κάνουμε την pre wedding φωτογράφησή ή την next day φωτογράφησή τους εκτός Αθηνών. Τα μέρη για να φωτογραφηθεί κανείς στην Αθήνα είναι λίγο περιορισμένα και κάθε φωτογράφος που θέλει διαφορετικές και ιδιαίτερες εικόνες πρέπει συνέχεια να ψάχνει καινούργια μέρη! Δεν με νοιάζει που θα φωτογραφίσω…αρκεί να έχει θέμα το μέρος και όλα τα άλλα κυλούν από μόνα τους.

Πολλές φορές ειναι δύσκολο να φωτογραφίζεις με την τσάντα στον ώμο…και με τη φωτογραφική μηχανή και με τον φακό στα χέρια να ανεβοκατεβαίνεις σκαλιά μέσα στη ζέστη…ή στο κρύο! Αλλά κάθε εμπειρια είναι μοναδική!

Επίσης μου αρέσει τα ζευγάρια μου να μου προτείνουν ιδέες…. «Τι θα έλεγες να φωτογραφηθούμε σε εκείνο το σημείο;» Καταλαβαίνετε λοιπόν τι χαρά κάνω αν το σημείο εκείνο έχει φωτογραφικό θέμα!

Έτσι λοιπόν και ο Αντώνης είχε την ιδέα να φωτογραφηθούμε σε κάτι μελλίσια και πραγματικά πέταξα από την χαρά μου. Βγήκα από το αυτοκίνητο για να μιλήσω με δύο μελισσοκόμους για να ρωτήσω οδηγίες που μπορούμε να πάμε και τι πρέπει να προσέξουμε…

Το τελευταίο που θυμάμαι να μου λέει η κατά τα άλλα ευγενική κυρία, είναι απλά προσέξτε γιατί θα είναι επιθετικές….

Και χωρίς να το καταλάβω…βρέθηκαμε…φωτογράφος και μέλλουσα νύφη με τα κεφάλια ανάποδα να τινάζουμε τα σγουρά μαλλιά μας καθώς είχαν μπλεχτεί μέλισσες οι οποίες βγήκαν από το αυτοκίνητο των μελισσοκόμων….πραγματικά κρίμα που δεν έχω φωτογραφία να σας δείξω από αυτό το θέαμα καθώς ο Αντώνης και ο σύντροφος μου προσπαρθούσαν να βγάλουν τις μέλισσες απο τα μαλλιά μας καθώς εμείς ουρλιάζαμε….

Όπως καταλαβαινετε…φωτογραφίες από τα μελίσσια δεν έχω να σας δείξω αλλά τα Τρικάλα Κορινθίας μας έδωσαν τα τοπία τους απλόχερα και μπόρεσα να τραβήξω τις παρακάτω εικόνες για τον Αντώνη και την Φρόσω!

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ξενώνα Νύμφες που μας φιλοξένησε και που μας άφησε να φωτογραφηθούμε στους χώρους του καθώς και τον Αντώνη και την Φρόσω που από την πρώτη στιγμή με εμπιστεύτηκαν για φωτογράφο του γάμου τους!

Όσο για τις μέλισσες…..για κάποιο λόγο με κυνήγαγαν όλο το Σαββατοκύριακο….όχι για να δείτε τι τραβάμε εμείς οι φωτογράφοι!