Τόλης & Μαριέττα

Φωτογραφία Γάμου Πολυχώρος Λώλου

Ο γάμος του Τόλη και της Μαριέττας έγινε το Σαββάτο 5 Ιουλίου 2014 στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Σπάτα. Ένας γάμος, πραγματικά καλαίσθητος μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια! Όλα ήταν υπέροχα και πραγματικά δεν νομίζω να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, από την στιγμή που ο Τόλης και η Μαριέττα είναι δύο υπέροχα πλάσματα, γεμάτοι ευγένεια, με υπέροχες οικογένειες και αγάπη μεταξύ τους! Είναι μεγάλη χαρά για μένα που με εμπιστεύτηκαν να αποτυπώσω με την δική μου ματιά, την τόσο ιδιαίτερη μέρα της ζωής τους και τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου!

Ότι έφτιαξαν την ημέρα του γάμου εκτός από τον στολισμό της εκκλησίας που επιμελήθηκε η εταιρεία Αλοη Flowers με το εκπληκτικό γκαζόν στον χώρο της εκκλησίας, ήταν όλα χειροποίητα από την μαμά της Μαριέττας, την κυρία Ανθούλα, η οποία πραγματικά έκανε θαύματα σε όσα άγγιζαν τα χέρια της και ο λόγος που διαπίστωσα τελικά, από που είχε πάρει η Μαριέττα αυτή την φινέτσα!!!

Το νυφικό της Μαριέττας είναι Elie Saab από τον Προνόβια, το οποίο είχε ραμμένο πάνω του, φιλντισι από μαργαριτάρια, το κοστούμι του Τόλη είναι Boss και το μακιγιάζ της Μαριέττας επιμελήθηκε ο Γιάννης Κασίμης.

Η δεξίωση του γάμου έγινε στον Πολυχώρο Λώλου και το γεύμα των καλεσμένων συντρόφευε ο ήχος ενός λευκού πιάνου, μία ιδέα της Μαριέττας, όπου σε έκανε να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις το δείπνο σου, σα να είσαι σε ένα πολύ ωραίο και ρομαντικό εστιατόριο.

Ο γάμος του Τόλη και της Μαριέττας ήταν υπέροχος!!! Κρατάω στο μυαλό μου δύο στιγμές που θα τις θυμάμαι για πάντα. Η πρώτη η οποία έκανε εμένα και όλους τους καλεσμένους να γελάσουμε με την ψυχή μας, ήταν όταν στην στιγμή «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» η Μαριέττα είχε ξεχάσει να πατήσει τον Τόλη και όταν το θυμήθηκε μετά από αρκετά δευτερόλεπτα θα έλεγα, είπε την ατάκα «Ωχ το ξέχασα» και πήρε το αίμα της πίσω, που θα καταλάβετε από τις φωτογραφίες τι επικράτησε εκείνη την στιγμή!!! Η δεύτερη η οποία με συγκίνησε αρκετά, ήταν όταν η Μαριέττα ετοιμαζόταν στο χώρο της Δεξίωσης, με πλησίασε, με αγκάλιασε και μου είπε «Χαίρομαι πάρα πολύ που είσαι εδώ σήμερα, που είσαι εσύ η φωτογράφος του γάμου μου και σε παρακαλώ δεν θέλω να χαθούμε»

Τόλη και Μαριέττα σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα και εσάς και τους δικούς σας για την εμπιστοσύνη και την ευγένεια σας και Μαριέττα μου……δεν πρόκειται να χαθούμε!!!