Θέλεις οι selfies σου να είναι τέλειες

θα αφήσεις τις φωτογραφίες του γάμου σου στην τύχη;

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και τα social media ειναι παντού για να αποθανατίζουμε κάθε λεπτό και στιγμή της ζωής μας. Και όπως όλα σε αυτό τον κόσμο, έτσι και αυτά έχουν να κάνουν με την φωτογραφία.

Το ομολογώ…το έχω κάνει και εγώ να προσπαθώ να βγάλω με το κινητό μου την τέλεια selfie προκειμένου να την ανεβάσω στο instagram ή στο facebook. Και ξέρω ότι το κάνεις και εσύ. Εξάλλου όλοι δίνουμε πλέον προσοχή στην εικόνα μας. Έτσι και στις αυτοφωτογραφίες μας, θέλουμε όλα να γράφουν τέλεια πάνω μας! Χαίρομαι λοιπόν για σένα που θέλεις να είσαι και να φάινεσαι όμορφη!

Τι γίνεται όμως με τις φωτογραφίες του γάμου σου; Είμαι σίγουρη ότι θες και αυτές να είναι τέλειες και υπέροχες και να απεικονίζουν την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου! Εξάλλου το περιμενεις και το προετοιμάζεις καιρό αυτό!

Θα αφήσεις όμως κάτι τόσο σημαντικό στην τύχη; Θα βρεις απλά κάποιον φωτογράφο ή φίλο να σου τραβήξει κάποιες φωτογραφίες ή θα το ψάξεις καλά για να βρεις έναν σωστό επαγγελματία όπου θα τραβήξει για εσένα τις πιο όμορφες στιγμές σου, τις πιο ιδιαίτερες, τις πιο συναισθηματικές;

Βλέπεις στην φωτογραφία γάμου, δεν ισχύει ο κανόνας των selfie φωτογραφιών. Δεν μπορείς να τραβήξεις ξανά και ξανά την ίδια εικόνα προκειμένου να πάρεις την φωτογραφία που θες. Γιατί πολύ απλά στην φωτογαφία γάμου υπάρχει μία στιγμή. Υπάρχει αυτή η μία στιγμή, αυτό το ένα και μοναδικό δευτερόλεπτο που λέει μία ιστορία και πίσω δεν γυρνάει. Δεύτερη φορά δεν έχει.

Θα αφήσεις λοιπόν στην τύχη την φωτογράφηση του γάμου σου;

Η Κατερίνα , η Τατιάνα, η Φρόσω, η Ευαγγελία , η Δάφνη και άλλες ακόμα πολλές νύφες μου, δεν άφησαν την φωτογράφηση του γάμου τους στην τύχη. Εσύ, θα αφήσεις την δική σου φωτογράφηση γάμου στην τύχη;

Πάτησε πάνω στα ονόματά τους και θα δεις το άρθρο από τον γάμο τους. Θα δεις, την σημασία της κάθε στιγμής αυτής της τόσο σημαντικής μέρας της ζωής τους!